ACTIVITATS D'HIVERN

LLEIDA, EL CALIU DE L’HIVERN

Els mesos d’hivern, quan el blanc llençol de la neu cobreix les valls i els cims del Pirineu i l’aromàtic or líquid brolla dels molins d’oli de la plana lleidatana, constitueixen potser l’estació més màgica de l’any. Una estació en què el visitant pot respirar l’aire més pur i gaudir del turisme més relaxat, envoltat de gents acollidores i de seductors paratges naturals. 

Amb les seves 11 estacions d’esquí alpí i nòrdic, els aficionats a l’esport blanc trobaran a la demarcació de Lleida uns equipaments de primer nivell situats en un entorn privilegiat i un amplíssim ventall de possibilitats pel que fa a disciplines de neu, combinat amb una atractiva oferta d’activitats d’après-ski. 

Per la seva banda, els amants de la bona cuina sabran apreciar les exquisideses d’una gastronomia contundent en què les escudelles, guisats i carns a la brasa esdevenen la millor recepta per recuperar-se després d’una jornada turística. Una gastronomia ben acompanyada amb productes de qualitat com el vi o l’oli d’oliva extra verge, que han donat peu a propostes experiencials d’enoturisme i d’oleoturisme força atractives.    

 Uns mesos, els d’hivern, ideals també per tastar l’hospitalitat de la gent del país compartint alguna de les múltiples activitats festives i culturals que proliferen arreu del territori, des de les celebracions més tradicionals pròpies d’aquesta època a les manifestacions més innovadores. O per descobrir el ric patrimoni monumental del Pirineu i les Terres de Lleida, on la història i l’art s’agermanen en un immens catàleg de monuments –jaciments prehistòrics, ibèrics i romans, construccions populars de pedra seca, esglésies romàniques i gòtiques, castells medievals, edificis renaixentistes, barrocs i modernistes– de totes les èpoques i estils.

No ho dubtis: a les comarques de Lleida trobaràs l’escenari que busques per gaudir intensament del caliu de l’hivern! 

NEU

Neu en estat pur

GASTRONOMIA

gastronomia

Els sabors de la terra

NATURA

Els colors de la natura

PATRIMONI

patrimoni

La descoberta del patrimoni

DESCOBREIX
TOTES LES
ACTIVITATS
D’HIVERN
null