ACTIVITATS D'HIVERN

Activitats d’hivern > Activitats de neu

ACTIVITATS DE NEU

Lleida, neu en estat pur

El Pirineu de Lleida s’ha consolidat des de fa dècades com una de les destinacions més preuades per als amants de l’esport blanc en totes les seves variants. Les onze estacions d’esquí lleidatanes formen la superfície esquiable més gran de l’Estat i un dels punts de referència del sud d’Europa en aquest àmbit, amb més de 4.000 hectàrees i més de 450 quilòmetres de pistes, aptes per a tots els nivells i preferències. 

Situades en un entorn idíl·lic de natura salvatge, envoltades de fabulosos boscos i cims majestuosos, les estacions lleidatanes ofereixen infinites possibilitats per gaudir de la neu: més enllà de l’esquí alpí i de l’esquí nòrdic, les disciplines per excel·lència, aquests centres hivernals constitueixen àrees ideals per a la pràctica de raquetes, excursions i passejades amb trineus arrossegats per gossos, motos de neu, quads, heliesquí i vols panoràmics amb helicòpter, entre d’altres opcions. 

La qualitat dels equipaments i serveis, i un suggeridor i amplíssim ventall d’activitats après-ski, completen aquesta atractiva oferta i proporcionen als practicants de l’esport blanc una experiència única.    

De les 11 estacions d’esquí del Pirineu lleidatà, 6 són d’esquí alpí (Baqueira Beret, Boí Taüll, Espot Esquí, Port Ainé, Port del Comte i Tavascan) i 5, de nòrdic (Aransa, Lles de Cerdanya, Sant Joan de l’Erm, Tuixent-la Vansa i Virós-Vallferrera). Baqueira Beret i Tavascan ofereixen les dues disciplines.

— Estacions d’esquí
— Activitats après-ski
— Excursions i passejades
— Boscos i cims

DESCOBREIX
TOTES LES
ACTIVITATS
D’HIVERN
null