BIOSPHERE DESTINATION

EL PIRINEU I LES TERRES DE LLEIDA,

DESTINACIÓ BIOSPHERE

Acreditació de la distinció Biosphere

Si ets un turista responsable compromès amb la preservació del planeta, et donem la benvinguda al Pirineu i les Terres de Lleida!

Som una destinació amb identitat pròpia, que aposta per la sostenibilitat, la responsabilitat i el turisme ecològic, i que des del maig del 2021 ha estat distingida amb la certificació Biosphere Destination, que reconeix el seu compromís amb la gestió sostenible del turisme.

La nostra terra, amb una natura privilegiada i un magnífic patrimoni cultural i humà, ha apostat des de ja fa uns anys per la sostenibilitat. La progressiva sensibilització de les seves empreses i entitats turístiques s’ha traduït en diverses iniciatives i estratègies que tenen un denominador comú: la necessitat d’assolir una gestió sostenible de la destinació. Un compromís integral i comú vinculat als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i una aposta ferma per:

  • Un creixement econòmic inclusiu, que afavoreix la creació i el manteniment de recursos per garantir la qualitat de vida de la població local.

  • La inclusió social, que permet la plena ocupació de tota la comunitat local.

  • La preservació dels valors culturals, de la diversitat i del patrimoni.

En aquesta secció trobaràs les empreses i entitats que, en el marc de la certificació Biosphere Destination, s’han compromès amb directrius responsables i ecològiques, donant suport a un creixement turístic sostenible de la nostra destinació.

EMPRESES I ENTITATS TURÍSTIQUES COMPROMESES AMB LA SOSTENIBILITAT

empreses sostenibilitat