Qui som?

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida és un ens de promoció turística creat l’any 1989 per a la gestió de l’oferta turística de les comarques lleidatanes. Actualment el seu president és l’Il·lustríssim Sr. Joan Talarn i Gilabert, el seu vicepresident és el Sr. Juan Antonio Serrano Iglesias, i el cap de Promoció i Màrqueting, és el Sr. Juli Alegre i Alcàzar.

El Pirineu i les Terres de Lleida és una terra privilegiada i amable per gaudir tot l’any d’una gran varietat d’esports, d’una cultura singular, d’una gastronomia autòctona i d’un turisme rural, l’hostatgeria més autèntica de la nostra terra.

Arreu del territori s’escampa una extensa i variada mostra d’art i arquitectura en la qual s’aplega la concentració d’art romànic més important d’Europa, declarada per la UNESCO Patrimoni Mundial: la Vall de Boí.

A més, Lleida es considera líder a l’Estat en esports d’aventura, amb 223 empreses especialitzades i la celebració de campionats del món (caiac, parapent, ala delta, piragüisme…), com també una terra d’excepcional bellesa per als aficionats a la natura (senderisme, SGR, BTT, passejades a cavall, pràctica de la pesca, caça…). Gràcies a la seva diversitat d’espais naturals, amb l’únic Parc Nacional de Catalunya -Aigüestortes i Estany de Sant Maurici-, els seus cabalosos rius ideals per a la pràctica del ràfting i els més de 500 llacs per conèixer, Lleida és plena de racons per descobrir i compartir amb els amics o amb la família les emocions més sorprenents.

Esperem que gaudiu d’una bona navegació i trobeu la vostra destinació de vacances!

Patronat de Turisme de les Terres de Lleida
Rambla Ferran, 18, 3r pis
25007 Lleida
Tel. 973 24 54 08
E-mail: info@aralleida.cat
Web: www.aralleida.cat