PROGRAMA ISLÀNDIA RAC1 AL PALLARS JUSSÀ

Vols saber tot el que es pot fer a la comarca del Pallars Jussà? Conèixer la terra per on van passar els dinosaures, la història de les pintures del castell de Mur, que ara són a Boston, visitar les botigues Museu de Salàs de Pallars, pujar al Tren dels Llacs i fer ruta a les estrelles amb el Parc Astronòmic del Montsec…

 

Escolta el programa “Islàndia” dirigit i conduït per Albert Om emès en directe des de l’Hotel Terradets de Cellers, al Pallars Jussà.

El programa va comptar amb la participació de les oficines d’informació de la Pobla de Segur i de l’Epicentre de Tremp; de Xavier Molí, coordinador d’activitats del Parc Astronòmic Montsec, i d’Àngel Galobart, per parlar del Geoparc Orígens i el món dels dinosaures. També ha comptat amb la participació d’Alba Serra, de l’Hotel Terradets; de Rosalia Farré, de les Botigues Museu de Salàs de Pallars; de Núria Martí, de Pirineu Emoció, per parlar del Tren dels Llacs i de les rutes turístiques per l’entorn de la comarca, i de Contxi Rodríguez, de l’Ajuntament de Castell de Mur, que va explicar la commemoració del centenari de l’arrencament de les pintures del castell de Mur. Altres convidats van tractar sobre el Centre d’Observació de l’Univers del Montsec i la Festa dels Raiers que anualment organitza l’Associació Cultural dels Raiers de la Noguera. El programa també va incloure l’actuació musical en directe de Hoven, un jove artista del Segrià amb reminiscències de cantants com Bear’s Den, Bon Iver o Mumfords&sons.