TURISME FAMILIAR

PIRINEUS-NOGUERA PALLARESA

El País de l'Ós Bru

Tota la força del riu

A Pirineus – Noguera Pallaresa (http://turisme.pallarssobira.cat/) la natura es presenta en el seu estat més salvatge i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el Parc Natural de l’Alt Pirineu es converteixen en els territoris ideals per viure la natura més pura i descobrir els seus secrets. Les muntanyes dels Pirineus i les aigües braves del riu Noguera Pallaresa defineixen la fisonomia d’aquest territori que agrupa els 65 pobles dels municipis del Baix Pallars, Soriguera, Sort, Rialp i Llavorsí. La destinació se situa a la comarca dels Pallars Sobirà, una de les més grans i a la vegada més despoblades de Catalunya, però sobretot, aquella que té més zones protegides, el paradís de les famílies amants de la muntanya.
Isards, àguiles, daines, llúdrigues i fins i tot algun ós bru són alguns dels companys que podreu trobar en les vostres caminades, però si el que voleu és viure emocions fortes heu de saber que sou al bressol del turisme actiu i els esports d’aventura a Catalunya.

Ràfting, barranquisme, excursions a cavall, passejos en quad, caiac, parc d’aventura o paintball són algunes de les propostes amb les que podreu cremar adrenalina en família. A més, els amants de l’esquí gaudireu d’allò més a l’Estació d’Esquí i Muntanya de Port Ainé, on els més petits podran participar en un bateig de neu o jugar al parc lúdic i d’aventura. . I si voleu conèixer tots els secrets dels pastors, no deixeu de participar en les activitats familiars que organitza l’Ecomuseu dels Pastors de la Vall d’Àssua. Un últim consell? No oblideu descarregar-vos el vostre Passaport de l’explorador abans de visitar el Parc Natural de l’Alt Pirineu i començareu a gaudir de l’alta muntanya fins i tot abans de sortir de casa!

MÉS INFORMACIÓ

Establiments i empreses turístiques certificades com a Turisme Familiar al web de la Marca Natura i Muntanya en Família de l’Agència Catalana de Turisme: http://act.gencat.cat/pirineus-noguera-pallaresa/

ALTRES DESTINACIONS CERTIFICADES

Destinacions, equipaments i llegendes

VALL D'ÀNEU

País de
l’Ós Bru

Destinacions, equipaments i llegendes

LA VALL DE BOÍ

On els Pirineus semblen
tocar el cel