TURISME FAMILIAR

DESTINACIONS CERTIFICADES

Autèntics, diferents i naturals. Així són el Pirineu i les Terres de Lleida, un indret on gaudir d’un entorn natural incomparable i descobrir l’ecoturisme, tot l’any, i en família. Si bé l’oferta per gaudir d’aquest territori és amplia i d’allò més adaptada a totes les tipologies de família, hi ha tres destinacions que per la qualitat de les seves propostes turístiques han aconseguit ser certificades amb la Marca Natura i Muntanya en Família de l’Agència Catalana de Turisme, una distinció que reconeix aquelles destinacions que tenen com a principal recurs la natura i unes empreses turístiques amb una oferta d’allotjament, activitats i entreteniment adaptada a les necessitats del turisme familiar. Voleu saber què us hi espera? Doncs descobriu-les en família!

Destinacions, equipaments i llegendes

VALL D'ÀNEU

País de l'Ós Bru

Destinacions, equipaments i llegendes

LA VALL DE BOÍ

On els Pirineus semblen
tocar el cel

Destinacions, equipaments i llegendes

PIRINEUS-NOGUERA PALLARESA

Tota la força
del riu

EQUIPAMENTS CERTIFICATS

De famílies n’hi ha de molts tipus, i d’activitats, experiències i propostes per gaudir del Pirineu i les Terres de Lleida, també. D’entre totes elles, destaquen els tres equipaments que per la qualitat i la singularitat de la seva oferta, i per adaptar-s’hi a la perfecció.

D’aquesta manera, han aconseguit ser equipaments certificats com a equipaments per a Turisme Familiar per l’Agència Catalana de Turisme. Voleu saber quins són? Us els presentem a continuació!

UNA EXPERIÈNCIA QUE CANVIARÀ LA VOSTRA MANERA D'ENTENDRE LA NATURA

Zoo del Pirineu d'Odèn

AVENTURA TOT L'ANY

Ràfting Parc de la Seu d'Urgell

UN VIATGE A LES ESTRELLES

Parc Astronòmic del Montsec

UNA GRANJA MOLT ESPECIAL ON DIVERTIR-SE EN FAMÍLIA

La Manreana

LES LLEGENDES DEL PIRINEU

Bruixes, fades, follets, éssers d’aigua i els seus encanteris formen part de la cultura popular dels Pirineus. Llegendes que han passat de pares a fills i que han servit per donar explicació a la creació d’aquest territori i a alguns dels fets que aquí han passat. I és que en un indret amb tants boscos, coves, llacs i estanys, qui pot assegurar que això no és cosa de màgia?

Per això us proposem conèixer les destinacions certificades com a Destinacions de Turisme Familiar per part de l’Agència Catalana de Turisme de la mà dels seus éssers mitològics, una bona manera d’introduir als més menuts de la casa les curiositats i particularitats dels territoris que visitareu. Voleu conèixer la Princesa Pirene, saber qui són les encantàries o com ajudaven als pagesos els manairons? Us ho expliquem tot seguit!

Destinacions, equipaments i llegendes

NOGUERA PALLARESA

La Princesa Pirene
de Pirineus

Destinacions, equipaments i llegendes

LA VALL DE BOÍ

Les encantàries de
la Vall de Boí

Destinacions, equipaments i llegendes

LA VALL D'ÀNEU

Els manairons de
les Valls d’Àneu