TURISME FAMILIAR

LA VALL DE BOÍ

El País de l'Ós Bru

On els Pirineus semblen tocar el cel

Visitar la Vall de Boí (www.vallboi.cat) és endinsar-se en un territori on la natura pren la paraula i els Pirineus semblen tocar el cel. Situada a l’Alta Ribagorça, la Vall de Boí té un caràcter únic que enamorarà a tota la família. El Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici és un dels principals atractius d’aquesta destinació, certificada com a Destinació de Turisme Familiar des de l’any 2015. Aquest parc nacional, un dels més ben conservats del sud d’Europa, amb cims de més de 3000 metres i més de 300 estanys, rius i cascades, trasllada els visitants a un imaginari País de l’aigua. Aquí, les activitats per a tota la família s’organitzen durant les 4 estacions de l’any amb propostes com itineraris temàtics o activitats d’orientació, entre d’altres.

El romànic, amb el conjunt de 8 esglésies i una ermita Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i amb un espectacular vídeomapping pensat per donar a conèixer el pantocràtor de Sant Climent de Taüll a tota la família; l’estació d’esquí de Boí-Taüll, la més alta del Pirineu; i el Balneari de Caldes de Boí, inclòs al llibre Guiness dels Rècords per ser el balneari amb més varietat d’aigües (amb 37 fonts) i que ofereix tractaments per nens i adults, acaben de conformar el caràcter únic i familiar d’aquest territori.

MÉS INFORMACIÓ

Establiments i empreses turístiques certificades com a Turisme Familiar al web de la Marca Natura i Muntanya en Família de l’Agència Catalana de Turisme: http://act.gencat.cat/destinacions-certificades-familiars/la-vall-de-boi/

ALTRES DESTINACIONS CERTIFICADES

Destinacions, equipaments i llegendes

VALL D'ÀNEU

País de
l’Ós Bru

Destinacions, equipaments i llegendes

PIRINEUS-NOGUERA PALLARESA

Tota la força
del riu