Notícies

PLA-DE-FORMACIÓ-2021

Apunta’t al nou Pla de Formació 2021 “Ara Lleida”

Dilluns, maig 31, 2021

Presentació del nou Pla de Formació Ara Lleida 2021 vinculat a la sostenibilitat i la transformació digital i adreçat al sector turístic de la demarcació. T’interessa? Inscriu-t’hi ara!

El Patronat de Turisme de Lleida ha presentat el nou Pla de Formació "Ara Lleida" per a aquest 2021, que constarà de 30 sessions online i 9 webinars destinats al sector turístic públic i privat de la demarcació. La formació, gratuïta, versa sobre la sostenibilitat i transformació digital.

L'objectiu del Pla de Formació per a aquest 2021 és millorar la competitivitat i la capacitat d'adaptació als canvis del mercat, sempre tenint com a referència un model sostenible. A més, aquest pla de formació incorpora un model d'organització turística enfocat i compromès amb el medi ambient i la societat amb l'objectiu de millorar el benestar del planeta i la seva població creant valor mediambiental, social i econòmic.

Formació Ara Lleida 2021

Si ets una empresa i entitat turística t’oferim aquest pla de formació gratuït:

El primer dels webinars, celebrat el passat 18 de maig, va tractar sobre l’aplicació pràctica de la sostenibilitat i va ser impartit pel ponent i expert en innovació Jimmy Pons. En aquest primer webinar s’hi van inscriure 50 empreses i entitats turístiques.

Ja fa més de 10 anys que el Patronat de Turisme ofereix cursos de formació gratuïta als representants del sector turístic de la demarcació i aquesta iniciativa ha estat un dels punts que s’ha valorat per a l'obtenció de la certificació "Biosphere Destination" per al Pirineu i les Terres de Lleida.