RELACIÓ DE GUANYADORS

CATEGORIA A

 • 1er: EL LLIBRE MÀGIC (Martí Miró Ticó)
 • 2n: SALVEM EL PARC (Júlia Ràfols Torres)
 • 3er: EL COFRE (Carla Falguera Maimó)

CATEGORIA B

 • 1er: PIT ROIG (Eloi Escudero Ribó)

 

CATEGORIA C

 • 1er: HEM DE CONVÈNCER EL TENÈBRIX (Alèxia Escudero Ribó)
 • 2n: L'ENGANY (Martí Monerris García)
 • 3er: PASSAT QUE AFECTA EL PRESENT (Sara Kourraouch)

 

Llegeix AQUÍ els microrelats premiats.

 

CONCURS DE MICRORELATS

El concurs “Hem de convèncer al Tenebrix!” s’inspira en el conte “L’entrellat dels estanys encantats” el qual, a causa de la crisi del Covid-19, no es va poder presentar per Sant Jordi tal i com s’havia previst.

“L’entrellat dels estanys encantats” és fruit de la iniciativa del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, està escrit per Montse Subirana, il·lustrat per Toni Serrano i editat per Arola Editors, amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i de les Destinacions de Natura i Muntanya en família: Vall de Boí, Valls d’Àneu i Pirineus-Noguera Pallaresa.

Poc que ens pensàvem quan vàrem llegir el conte que hi pogués haver mai cap motiu per haver de tancar el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici! És per això que la proposta d’aquest concurs de microrelats gira entorn al següent tema:

TEMA

El Tenebrix ha arribat al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. No hi deixa entrar a ningú i té tots els animalons atemorits. El tema d’aquest concurs és que expliqueu com convenceríeu al Tenebrix perquè deixi de fer por i es pugui tornar a visitar el parc.

PARTICIPANTS

Hi poden participar totes les persones que entrin en una de les 3 categories següents:

 • Categoria A – De 6 a 9 anys
 • Categoria B – De 10 a 13 anys
 • Categoria C – De 14 a 16 anys
LLENGUA I EXTENSIÓ

LLENGUA

Català, Castellà i Aranès

EXTENSIÓ

El relat tindrà una extensió de 100 a 150 paraules. Només es podrà enviar un relat per participant.

PROCEDIMENT

Els relats s’hauran d’enviar a l’adreça de correu turisme@diputaciolleida.cat fins el 31 d’octubre del 2020, fins les 23:59 hores i caldrà:

 • Indicar a l’assumpte el títol del relat i la categoria a la qual participa.
 • Escriure el relat al cos del missatge.
 • Adjuntar el Consentiment explícit degudament emplenat. En aquest document consta l’autoria i les dades de contacte. El pots descarregar aquí.

Els relats seran enumerats per odre d’arribada a la bústia electrònica esmentada i es passaran amb aquest codi al jurat. El jurat no sabrà el nom dels participants fins que no s’hagi emès el veredicte. El missatge no ha d’anar signat, únicament ha d’incloure el relat i el consentiment explícit.

JURAT, CRITERIS DE VALORACIÓ I PREMIS

JURAT

El jurat estarà integrat per 5 persones entre les quals hi haurà un membre del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, un membre de cadascuna de les destinacions de Natura i Muntanya en família certificades per l’Agència Catalana de Turisme de Lleida (La Vall de Boí, Les Valls d’Àneu i Pirineus – Noguera Pallaresa)  i l’autora del llibre “L’entrellat dels estanys encantats”.

CRITERIS DE VALORACIÓ

Es tindran en compte els següens criteris: originalitat, estructura del relat, coherència, riquesa de vocabulari, i l’estratègia/solució proposada

PREMIS I COMUNICACIÓ DELS GUANYADORS

PREMIS

En funció dels treballs presentats, hi haurà tres premis per cada una de les 3 categories.

 • 1r premi: Un cap de setmana per a 4 persones a una de les 3 Destinacions de Natura i Muntanya en família (inclou una nit d’allotjament en règim AD)
 • 2n premi: Una activitat i un àpat en una de les 3 Destinacions de Natura i Muntanya en família
 • 3r premi: Un lot de productes d’una de les 3 Destinacions de Natura i Muntanya en família

Els premis es podran gaudir des del 15 de novembre de 2020 fins el 15 de juny de 2021 (exceptuant Ponts, Vacances de Nadal, Setmana Santa i sempre que hi hagi disponibilitat).

COMUNICACIÓ DELS GUANYADORS

Un cop emès el veredicte del Jurat, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida es posarà en contacte amb els guanyadors a través del correu electrònic indicat pels participants i/o el nom dels guanyadors es farà públic a través dels perfils de les xarxes socials d’@aralleida.

Col·laboradors