Notícies

EMPRESES-BIOSPHERE

Cinc empreses han obtingut la certificació Biosphere Sustainable LifeStyle

Dimecres, juny 30, 2021

Ja són 94 les empreses de la demarcació que s’han adherit al projecte “Biosphere Destination”, 25 de les quals han obtingut el reconeixement del seu compromís i 5 ja s’han certificat

El passat mes de maig, el Pirineu i les Terres de Lleida van obtenir la certificació “Biosphere Destination” com a destí turístic responsable. Aquest segell, adscrit al Global Sustainable Tourism Council (GSTC) de la UNESCO que atorga l’Instituto de Turismo Responsable (ITR), és considerat com una de les certificacions més reconegudes en l’àmbit de la sostenibilitat i la certificació ha estat impulsada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

La certificació “Biosphere" s’ha fet extensiva a les empreses i entitats turístiques del Pirineu i les Terres de Lleida amb l’objectiu que es comprometin a través d’un Pla de Sostenibilitat i puguin obtenir el reconeixement Biosphere Sustainable LifeStyle.

Actualment 94 empreses i entitats turístiques de la demarcació de Lleida estan adherides al projecte, de les quals 25 han obtingut el reconeixement del seu compromís amb la sostenibilitat i 5 empreses ja han assolit la certificació Biosphere Sustainable LifeStyle:

Si vols adherir-te al projecte, en  aquest enllaç hi trobaràs tota la informació.