Notícies

Certificació Biosphere

Certificació Biosphere Sustainable Lifestyle, un salt endavant cap a la sostenibilitat

Dimecres, març 31, 2021

La plataforma BSL és una iniciativa gratuïta per a les empreses i entitats turístiques del Pirineu i les Terres de Lleida. Informa-te'n!

Des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida se segueix treballant perquè la destinació turística de la demarcació de Lleida sigui més sostenible i per poder facilitar a les empreses del sector, amb la col·laboració de l'Institut de Turisme Responsable (ITR), eines que aconsegueixin aquest objectiu.
I per tal de fer-ho possible, el passat 2 de març vam presentar la plataforma Biosphere Sustainable Lifestyle (BSL) de la mà de l'Institut de Turisme Responsable (ITR), i adreçada al sector turístic del Pirineu i les Terres de Lleida.

QUÈ ÉS EL BIOSPHERE SUSTAINABLE LIFESTYLE?
Biosphere Sustainable Lifestyle és un sistema revolucionari que indica el nivell real de sostenibilitat de qualsevol empresa o entitat turística, involucra els empleats i connecta amb els clients o visitants de la destinació:

Biosphere Sustainable LifeStyle del turismo from Biosphere on Vimeo.

A QUI VA ADREÇADA AQUESTA INICIATIVA?
A les empreses i entitats turístiques del Pirineu i les Terres de Lleida.

COM PUC FER EL MEU PLA DE SOSTENIBILITAT?
El teu Pla de Sostenibilitat personalitzat podràs gestionar-lo a través d'una plataforma digital molt fàcil d'utilitzar. Reconeix el teu compromís i demostra la teva millora diària per obtenir la certificació Biosphere, un segell que està vinculat amb els 17 Objectius de Desenvolupament Turístic (ODS) promulgats per Nacions Unides.

QUIN COST TÉ AQUEST PLA DE SOSTENIBILITAT I LA CERTIFICACIÓ?
L'adhesió a la plataforma és GRATUÏTA durant un període de dos anys. Les empreses i entitats turístiques de la demarcació de Lleida podran adherir-se i beneficiar-se del compromís Biosphere, i obtindran la certificació si compleixen amb els objectius. L'auditoria per obtenir aquesta certificació és gratuïta durant aquests dos anys.

QUINS BENEFICIS APORTA LA CERTIFICACIÓ?
- Augmentar els estalvis econòmics a través de l'eficiència energètica i hídrica.
- Aparèixer com a entitats certificades Biosphere en les principals OTAS com Booking, Agoda, Hotelbeds, Ecohotels i pròximament Trivago.
- Disposar d'un perfil i reconeixement, incloent-hi una placa, un codi QR, presència en web, etc., i entrar en els canals de comunicació i promoció de Biosphere i els seus destins, entre d'altres.

QUÈ HE DE FER?
Només has d'anar a la pàgina web LLEIDA| Biosphere Sustainable Lifestyle, i donar-t'hi d'alta. A l'hora de crear el perfil de l'empresa o entitat turística, cal introduir el següent codi: "Lleida2030".

I SI TINC ALGUN DUBTE?
Si tens alguna pregunta o comentari sobre la plataforma BSL, no dubtis a contactar amb info@biospheresustainable.com i mcruz@biospheretourism.com i et respondrem al més aviat possible.

NO VAIG PODER ASSISTIR A LA PRESENTACIÓ DEL PROJECTE
En aquest enllaç podràs visualitzar la sessió del dia 2 de març de 2021.