Notícies

CERTIFICACIO-BIOSPHERE

El Pirineu i les Terres de Lleida reben la certificació “Biosphere Destination”

Dilluns, maig 31, 2021

El Pirineu i les Terres de Lleida se certifiquen com a destinació turística responsable i sostenible, un segell adscrit al Global Sustainable Tourism Council (GSTC) de la UNESCO. Vols adherir-te al projecte? Informa-te'n ara!

El Pirineu i les Terres de Lleida han obtingut la certificació “Biosphere Destination” com a destí turístic responsable i sostenible un cop superada l’auditoria externa que verifica el compliment dels requisits estàndard “Biosphere”. El segell, adscrit al Global Sustainable Tourism Council (GSTC) de la UNESCO que atorga l’Instituto de Turismo Responsable (ITR), és considerat com una de les certificacions més reconegudes en l’àmbit de la sostenibilitat i la certificació ha estat impulsada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Aquest reconeixement reafirma el compromís amb el model de turisme responsable que presenta el Pla Estratègic del Pirineu i les Terres de Lleida 2019-2022 impulsat pel Patronat de Turisme, que aposta por un model de gestió de turisme sostenible que treballa pels valors de sostenibilitat social, econòmica i mediambiental. Aquest segell posicionarà i donarà visibilitat internacional al Pirineu i les Terres de Lleida com a destinació turística sostenible.

El Patronat de Turisme, a més d’impulsar els treballs de certificació “Biosphere” per al conjunt del Pirineu i les Terres de Lleida, també ha ofert a totes les empreses i entitats turístiques de la destinació una nova eina digital per crear el seu pla de sostenibilitat gratuït en col·laboració amb l’Intituto de Turismo Responsable.

Si vols adherir-te al projecte, en aquest enllaç hi trobaràs tota la informació.