Notícies

Les primeres empreses de la demarcació de Lleida reben la certificació Biosphere

Les primeres empreses de la demarcació de Lleida reben la certificació Biosphere

Divendres, abril 30, 2021

La casa rural Torre del Codina i l’empresa de turisme actiu Roc Roi són les dues primeres empreses de la demarcació que ja han aconseguit la certificació Biosphere

Des del Patronat de Turisme s'està treballant per impulsar l’elaboració de plans de sostenibilitat digitals mitjançant la certificació "Biosphere" per al conjunt d’empreses i entitats turístiques del Pirineu i les Terres de Lleida.

Els plans de sostenibilitat es duen a terme a través d’una plataforma, "Biosphere Sustainable Lifestyle", que ajuda les empreses i entitats turístiques a dur a terme plans de sostenibilitat personalitzats mitjançant la selecció de més de 400 activitats i accions sostenibles. Es tracta d’accions i activitats concretes i tangibles que faciliten el seguiment del camí de la sostenibilitat per a les empreses i entitats turístiques.

L’adhesió al projecte és gratuïta i es pot fer 100% en línia. Actualment unes 80 empreses han iniciat el procés d'avaluació i auditoria per obtenir la certificació "Biosphere Sustanaible Lifestyle" per als seus establiments i serveis turístics.

Fins avui dues empreses de la demarcació de Lleida han aconseguit la certificació:

Roc Roi Rafting

El Patronat de Turisme impulsa aquest projecte de forma gratuïta, i a través de l'Instituto de Turismo Responsable (ITR),  amb l’objectiu d’aconseguir els objectius per esdevenir amb el temps i de forma integral una destinació sostenible, cosa que permet desenvolupar activitats per millorar la sostenibilitat i alhora posicionar el Pirineu i les Terres de Lleida a escala nacional i internacional.

Si vols adherir-te al projecte, en aquest enllaç trobaràs tota la informació.