BIOSPHERE DESTINATION

EMPRESA/ ENTITAT TURÍSTICA COMPROMESA AMB LA SOSTENIBILITAT

empreses sostenibilitat

Totem Family

Esports d'aventura

A TOTEM FAMILY, la sostenibilitat és un pilar fonamental en totes les nostres operacions. Hem estat guardonats amb el prestigiós segell de qualitat Biosphere Sustainable Lifestyle, un reconeixement que reforça el nostre compromís com a destinació turística responsable i sostenible. Aquesta acreditació, atorgada en el marc de la certificació Biosphere Destination obtinguda per la comarca l'any passat, demostra el nostre esforç per assolir un turisme que sigui respectuós amb l'entorn, socialment inclusiu i accessible per a tothom.

 

Per obtenir el segell Biosphere Sustainable Lifestyle, hem hagut de complir els 17 objectius de sostenibilitat de l'OMS (Organització Mundial de la Salut). Aquests objectius, també coneguts com a Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), abracen una àmplia gamma d'àrees que van des de la protecció del medi ambient fins a l'erradicació de la pobresa i el foment de la igualtat de gènere.

 

La sostenibilitat és una carrera de fons, no un esprint, i estem compromesos a continuar avançant en aquest camí. Valorem el recorregut que ja hem caminat cap a la sostenibilitat, però també reconeixem que sempre hi ha espai per millorar. Per aquesta raó, monitoritzem i avaluem constantment els nostres esforços per identificar oportunitats de millora i continuar implementant bones pràctiques.

 

Biosphere Certified és un distintiu que reconeix els esforços sostenibles implementats per la nostra empresa i el nostre treball continu sobre la base d'un pla dinàmic de gestió de sostenibilitat empresarial. Per obtenir aquest distintiu, hem hagut de demostrar com contribuïm al compliment dels 17 ODS, els 169 objectius de l'Agenda 2030 i els 3 àmbits de la sostenibilitat de manera integral i holística. És a dir, la nostra empresa es preocupa no només per aspectes ambientals, sinó també per aspectes socials i econòmics.

 

A TOTEM FAMILY, ens prenem seriosament la legalitat i la professionalització del nostre sector empresarial. La nostra inclusió al Cens d'Organitzadors d'Activitats Fisicoesportives al Medi Natural del Consell Català de l'Esport amb el número C590 és una mostra del nostre compromís amb operar de manera responsable i segura en l'àmbit de les activitats fisicoesportives a la natura.

 

Estem orgullosos d'haver obtingut el segell de qualitat Biosphere Sustainable Lifestyle, però també som conscients que la nostra feina no s'acaba aquí. Seguirem treballant àrduament per mantenir i millorar el nostre enfocament sostenible, amb la meta de ser un referent en el sector turístic responsable i demostrar que és possible conciliar el desenvolupament econòmic amb el respecte pel medi ambient i la societat.

 

Donem les gràcies a tots els nostres col·laboradors, clients i aliats que ens han donat suport en aquest camí cap a la sostenibilitat. La vostra confiança en nosaltres ens motiva a seguir endavant en la recerca d'un futur més sostenible per a tothom. Junts podem marcar la diferència i contribuir a un món millor!

Més informació de l'empresa o entitat certificada

Contacte

. Av. Victoriano Muñoz, 4, baixos, 25520, El Pont de Suert
. 621011100
. info@totemfamily.es
RELACIONADES