BIOSPHERE DESTINATION

EMPRESA/ ENTITAT TURÍSTICA COMPROMESA AMB LA SOSTENIBILITAT

empreses sostenibilitat

Apartaments Alta Muntanya

Lloguer de vacances

Apartaments Alta Muntanya és un recinte privat amb 7 apartaments totalment equipats. Disposem de plaques solars que ens produeixen un 60 % del total de l'energia que utilitzem a l'allotjament. Tenim un hort ecològic i una petita granja de gallines.

El nostre desafiament actual és reduir al màxim els residus. El 40 % dels residus domèstics són material compostable, de manera que tot allò que és orgànic torna de nou al seu origen, la natura.

L'aigua és un recurs preciós i cal que ens esforcem a preservar-la reduint-ne el consum. La bugaderia és un servei que consumeix molta aigua, així que fem els canvis de tovalloles i llençols només quan els clients els deixen a terra.

El menjar que no s'utilitza dels apartaments, el fem servir per alimentar els nostres animals de la petita granja domèstica.

El 50 % dels llums exteriors són solars.

Disposem de 3 dipòsits d'aigua que recollim quan plou i utilitzem per regar les flors que decoren els exteriors comuns del nostre allotjament.

Organitzem excursions i sortides en contacte amb la natura, guiades per experts en la flora i fauna de la Vall de Boí, aprenent sobre espècies com les marmotes o el trencalòs, com també de la flora!

Les excursions ens serveixen per donar a conèixer el nostre entorn i tot allò que en forma part i prendre consciència del perill d'extinció en què es troben algunes d'aquestes espècies.

Més informació de l'empresa o entitat certificada

Contacte

. Carretera de Durro, 5, 25527 Barruera
. apartamentsaltamuntanya@gmail.com
RELACIONADES