EL PIRINEU DE LLEIDA EN FAMÍLIA

El Pirineu de Lleida és una destinació ideal per passar unes vacances familiars a la muntanya. Podreu gaudir de l’entorn natural en les quatre estacions de l’any i complementar aquest fabulós escenari amb un patrimoni cultural i artístic de primer ordre, l'encant dels pobles impregnats d'història, tradicions ancestrals, turisme actiu i d'aventura adaptat per a tots els públics, bona gastronomia i l’autenticitat i simpatia de la població local.

Descobriu les tres destinacions acreditades amb la marca “Natura i Muntanya en Família” per l’Agència Catalana de Turisme: La Vall de Boí (Alta Ribagorça), Les Valls d'Àneu i Pirineus-Noguera Pallaresa (Pallars Sobirà) amb una trentena d’empreses del territori.

Gaudiu també dels equipaments certificats amb el segell de turisme familiar: el Zoo del Pirineu d’Odèn (Solsonès), el Ràfting Parc de la Seu d’Urgell (Alt Urgell) i el Parc Astronòmic del Montsec (Noguera).

Les vacances són moments ideals per gaudir en família. Compartir i viure les experiències d’un viatge, descobrir indrets, jugar, practicar esports..., activitats inoblidables per a nosaltres i per als més petits.

 

ACTIVITATS PER DESCOBRIR EN FAMILIA

Per descobrir tot el territori en família, aquí us deixem algunes propostes pel Pirineu i les Terres de Lleida:

Ahh, i abans de sortir de viatge, aquí teniu uns consells pràctics.