TURISME FAMILIAR

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Esteu pensant a visitar els Pirineus – Terres de Lleida en família.
El primer que heu de saber és que si ho feu, descobrireu una destinació turística de primer ordre on la natura i el respecte al medi ambient són les protagonistes. Un indret on poder fer un viatge en el temps per retrobar-vos amb l’autenticitat d’un entorn únic i on viure com un local, aprenent i compartint amb la gent que habita i té cura del territori.
Així que si ja us heu decidit a conèixer-nos, a continuació posem a la vostra disposició una sèrie de recursos que faran més fàcil l’organització de la vostra visita.

COM ARRIBAR

.01

Com arribar

Cliqueu aquí i descobriu com arribar fins a nosaltres amb diversos transports, públics i privats, així com empreses de lloguer de cotxes i tot el que podeu necessitar per desplaçar-vos fins i pel nostre territori.

ON DORMIR

.02

On dormir

L’oferta d’allotjaments dels Pirineus – Terres de Lleida posa a la vostra disposició més de 400 hotels i una gran varietat de càmpings, allotjaments rurals, pensions, apartaments turístics, instal·lacions juvenils i albergs i refugis per fer de la vostra estada l’experiència que millor s’adapti a les vostres necessitats. Cliqueu aquí i descobriu totes les possibilitats.

COM INFORMAR-SE AL TERRITORI

.03

Informació al territori

A les moltes Oficines de Turisme i Punts d’Informació Turística dels Consells Comarcals trobareu tots els recursos necessaris per descobrir les millors experiències per gaudir del territori, així com un personal que estarà encantat de poder-vos aconsellar i resoldre els vostres dubtes. Trobareu les adreces dels punts d’Informació Turística clicant aquí.

COM ACONSEGUIR AJUDA PROFESSIONAL

.04

Ajuda professional

Si voleu que un professional del turisme us ajudi a organitzar la vostra experiència als Pirineus – Terres de Lleida, no dubteu a contactar amb les agències receptives del territori. Trobareu el llistat aquí.

I si encara teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres, Patronat de Turisme – Diputació de Lleida