Camin Reiau

Vine a caminar-lo!

Camin Reiau és una ruta de senderisme singular a través dels 33 pobles de la Val d’Aran (els Pirineus ), en un recorregut total de 150 km, amb 12.000 m de desnivell acumulat (6.000 m de desnivell positiu). La proposta divideix la ruta en 10 etapes d’uns 15 km, tot i que es pot adaptar el nombre d’etapes a la demanda dels caminants. Es tracta d’una ruta que es pot fer sencera (fent totes les etapes seguides) o fraccionant-la al llarg de l’any.

La ruta s'adreça a persones interessades a submergir-se en la història, la cultura i la natura de la Val d’Aran i que els agradi caminar.

La ruta utilitza com a base els senders que servien de comunicació entre els diferents pobles de la vall: l’històric Camin Reiau (la via de comunicació interna de la Val d’Aran).

Així mateix, la gestió de les reserves inclou els serveis següents:

  1. allotjament de les diverses etapes
  2. guia acompanyant
  3. transport d’equipatge
  4. trasllat al punt de partida si calgués (el qui faci la ruta sencera començarà i acabarà al mateix punt, ja que es tracta d’una ruta circular).

En acabar la ruta es lliura un diploma i un obsequi “finisher”.

Camin Reiau és una ruta que es pot fer tot l’any. Sol o en família, amb amics i fins i tot com a repte esportiu. Amb Camin Reiau et submergiràs a la Val d’Aran, amb els seus costums, les seves tradicions i la seva llengua.

 

Més informació: Camin Reiau

Fotos
Vídeos