ACTIVITATS DE PRIMAVERA

LA MILLOR ÈPOCA PER GAUDIR DEL PATRIMONI NATURAL I MONUMENTAL

Els mesos d’hivern, quan el blanc llençol de la neu cobreix les valls i els cims del Pirineu i l’aromàtic or líquid brolla dels molins d’oli de la plana lleidatana, constitueixen potser l’estació més màgica de l’any. Una estació en què el visitant pot respirar l’aire més pur i gaudir del turisme més relaxat, envoltat de gents acollidores i de seductors paratges naturals. 

Amb les seves 11 estacions d’esquí alpí i nòrdic, els aficionats a l’esport blanc trobaran a la demarcació de Lleida uns equipaments de primer nivell situats en un entorn privilegiat i un amplíssim ventall de possibilitats pel que fa a disciplines de neu, combinat amb una atractiva oferta d’activitats d’après-ski. 

Per la seva banda, els amants de la bona cuina sabran apreciar les exquisideses d’una gastronomia contundent en què les escudelles, guisats i carns a la brasa esdevenen la millor recepta per recuperar-se després d’una jornada turística. Una gastronomia ben acompanyada amb productes de qualitat com el vi o l’oli d’oliva extra verge, que han donat peu a propostes experiencials d’enoturisme i d’oleoturisme força atractives.    

El Pirineu i les Terres de Lleida és un territori generós en patrimoni cultural, monumental i arquitectònic des de jaciments prehistòrics, ibèrics o romans a joies romàniques, gòtiques, barroques o modernistes, passant per l’atractiu del seus pobles i ciutats o l’originalitat de les construccions de pedra seca, alhora que excel·leix per la seva riquesa natural, que abasta les esplèndides valls i muntanyes del Pirineu i Prepirineu i els fèrtils i suaus paisatges de la plana.

Precisament, el període de crisi sociosanitària que vivim -i que sortosament està registrant una evolució positiva- ha posat en valor la proposta turística natural, sostenible i poc massificada que ofereix la demarcació de Lleida, i que suposa un valor afegit més als múltiples al·licients que el visitant pot trobar en aquestes terres. Al·licients com el tarannà obert i acollidor de la seva gent, l’excel·lència de la seva gastronomia o la qualitat dels equipaments i serveis turístics.

CULTURAL

A l'abril , activitats culturals mil

ECOTURISME

Lleida, destinació ecoturística

AVENTURA

Esports d'aventura i turisme actiu

GASTRONOMIA

La primavera, el despertar dels sabors

DESCOBREIX
TOTES LES
ACTIVITATS
DE PRIMAVERA
null