ACTIVITATS DE PRIMAVERA

LA MILLOR ÈPOCA PER GAUDIR DEL PATRIMONI NATURAL I MONUMENTAL

Tot i que qualsevol estació de l’any és bona per gaudir dels atractius de les comarques lleidatanes, la primavera és una època ideal per conèixer el patrimoni natural i monumental d’aquest territori. Una climatologia suau i agradable que convida a descobrir els paisatges pintorescos de la demarcació, acompanyada d’una naturalesa efervescent que s’obre en una intensa explosió de formes, colors i olors, conformen l’escenari ideal per visitar les comarques lleidatanes.

Un esclat natural, a més, acompanyat de la reactivació d’activitats turístiques de tota mena, començant per l’inici de la campanya d’esports d’aventura (àmbit on la demarcació de Lleida és un referent internacional) o la posada en marxa del singular Tren dels Llacs, entre moltes altres activitats, propostes totes elles que proporcionen al visitant la possibilitat de viure experiències úniques i plenes d’encant.

El Pirineu i les Terres de Lleida és un territori generós en patrimoni cultural, monumental i arquitectònic -des de jaciments prehistòrics, ibèrics o romans a joies romàniques, gòtiques, barroques o modernistes, passant per l’atractiu dels seus pobles i ciutats o l’originalitat de les construccions de pedra seca–, alhora que sobresurt per la seva riquesa natural, que abasta les esplèndides valls i muntanyes del Pirineu i Prepirineu i els fèrtils i suaus paisatges de la plana.

Precisament, el període de crisi sociosanitària que vivim –i que sortosament està registrant una evolució positiva– ha posat en valor la proposta turística natural, sostenible i poc massificada que ofereix la demarcació de Lleida, i que suposa un valor afegit més als múltiples al·licients que el visitant pot trobar en aquestes terres. Al·licients com el tarannà obert i acollidor de la seva gent, l’excel·lència de la seva gastronomia o la qualitat dels equipaments i serveis turístics.

CULTURAL

A l'abril , activitats culturals mil

ECOTURISME

Lleida, destinació ecoturística

AVENTURA

Esports d'aventura i turisme actiu

GASTRONOMIA

La primavera, el despertar dels sabors

DESCOBREIX
TOTES LES
ACTIVITATS
DE PRIMAVERA
null