Plantes remeieres i oli d’oliva verge extra “La Brostada!”. Els Torms

41_foto taller la brostada

Amb la Brostada us proposem conèixer quines plantes tenim al nostre entorn, moltes vegades anomenades males herbes, que creixen als marges o als camps, i que tenen grans valors, tant remeiers com culinaris.

En coneixerem els usos que els hi podem donar i com podem potenciar-ne les propietats o els sabors amb oove.

La durada de l’activitat serà d’1,30 hores, aproximadament.

El lloc de trobada serà el Molí dels Torms. Localització: carretera L-701, km 16,5, Els Torms (Les Garrigues). A Google Maps hi trobareu les indicacions.

Al molí disposem d’una esplanada on aparcar els cotxes i, si cal, des d’allí́ desplaçar-nos amb el nostre vehicle particular fins a les finques, on també́ hi podrem aparcar.

Important per a logística! Aquesta zona de Les Garrigues només disposa de cobertura Movistar. És important consultar la ruta prèviament o demanar informació per avançat si tenim altres companyies.

Les Garrigues
Inclou: - Passejada pel tros on, a més de passejar entre oliveres, també veurem quines plantes hi brosten, n’identificarem les principals i en coneixerem les propietats.
- Els assistents es podran emportar a casa una fitxa de les plantes principals amb suggeriments d’ús i receptes.
Horari/s: Cal reserva prèvia i les hores poden ser convingudes, sempre tenint en compte que és un taller temporal, que només es podrà oferir en èpoques on les plantes hagin brotat (primavera i estiu).
Mínim d’assistents: 6 persones.
Màxim d’assistents: 10 persones.
Preu: Passejada: 10€ adult, 8 € infants (fins a 12 anys). Els menors han d’anar sempre acompanyats d’un adult.
Els mètodes de pagament seran en efectiu abans de començar el taller al mateix Molí, o per transferència bancària al fer la reserva.
Idiomes: Català, castellà i anglès.

Organitza

Molí dels Torms - Olicatessen
973 128 362
info@olicatessen.com

EXPERIÈNCIES

A LA MATEIXA COMARCA

pirineu de lleida

L L E I D A

terres de lleida