Lleida, Dijous 28 octubre 2021

nota de premsa

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida participa a la primera Fira de Mostres de Girona post-pandèmia amb un estand propi en representació de totes les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida, com també de la Ruta del Vi, l'Associació de Càmpings i l'Associació de Turisme Rural de Lleida

El turisme de Lleida busca atreure visitants de proximitat de la demarcació de Girona

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida busca atreure els visitants de proximitat de la demarcació de Girona amb la promoció de l'oferta turística de les comarques lleidatanes en la 59a edició de la Fira de Mostres de Girona, saló multisectorial i aparador de l'activitat econòmica a la demarcació. Es tracta de la primera Fira de Mostres de Girona post-pandèmia, que s’ha inaugurat avui al matí i romandrà oberta al públic fins dilluns, 1 de novembre. El saló no es va poder celebrar l’any passat a causa de la pandèmia i enguany ha recuperat la pràctica normalitat amb un 70 % dels expositors i la superfície que va tenir el 2019. Enguany l’esdeveniment passa a ser gratuït i també tindrà un format híbrid, en el qual s’inclourà una visita virtual de l’espai.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida participa a la mostra amb un estand propi en representació de totes les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida, com també de l'Associació de Càmpings de Lleida, l'Associació de turisme rural Lleida Rural i la Ruta del Vi de Lleida.

El Patronat promocionarà durant aquests cinc dies de fira l’oferta turística de què el visitant pot gaudir a les contrades lleidatanes, com ara les rutes culturals, les visites als museus i monestirs, la gastronomia, les activitats relacionades amb la natura i l’ampli i divers ventall de trobades i manifestacions firals de tot tipus. També s’informarà de la nova temporada de neu al Pirineu de Lleida 2021/2022 que ofereixen les 11 estacions d’esquí, a més de les activitats complementàries a la neu. El Patronat de Turisme distribuirà els fullets promocionals propis com també el material dels consells comarcals i de les entitats que participen amb el Patronat a la mostra.

El sector turístic de les comarques de Lleida considera de gran interès la Fira de Mostres de Girona per poder donar a conèixer l’oferta turística davant un públic de proximitat gràcies a l’Eix Transversal, que permet una millor comunicació entre la plana de Lleida, el Bages, Osona, la Selva i el Gironès, com també per la diversitat de productes turístics que ofereixen en el seu conjunt les comarques de la Plana i el Pirineu.

La fira multisectorial de Girona tindrà enguany 257 expositors, que han contractat 7.535 metres quadrats de superfície. Dins del recinte hi podrà haver fins a 7.900 persones al mateix temps, i es controlarà que no se superi l'aforament amb intel·ligència artificial.

EL TURISME DE LLEIDA BUSCA ATREURE VISITANTS DE PROXIMITAT DE LA DEMARCACIÓ DE GIRONA
S’adjunta una imatge del taulell ‘Ara Lleida’ del Patronat de Turisme a la Fira de Mostres de Girona aquest matí.