Lleida, Divendres 5 novembre 2021

nota de premsa

Dilluns, 8 de novembre, a les 11.30 hores, a la Sala de Premsa de la Diputació de Lleida

Presentació en roda de premsa de les accions promocionals de tardor del projecte “Oleoturisime de Lleida. Al gust de la terra”

La vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol, i el cap de Promoció i Màrqueting del Patronat, Juli Alegre, presentaran en roda de premsa les diferents actuacions de comunicació i promoció per a aquesta tardor dins del programa “Oleoturisme” que impulsa el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

El Patronat, amb la col·laboració dels diversos consells comarcals de les diferents zones productores d’oli de la demarcació, continua amb la seva aposta per la promoció i suport a la comercialització del projecte “Oleoturisme de Lleida. El gust de la terra”, que es va presentar a la tardor de l’any passat. El projecte presenta 35 experiències i activitats vinculades amb l’oli per gaudir-ne a les comarques de la Noguera, l’Urgell, el Segrià, les Garrigues i el Pallars Jussà.

CONVOCATÒRIA

 Acte: Roda de premsa de presentació de les accions  promocional de tardor del projecte “Oleoturisme de Lleida. El gust de la terra”

Dia:   Dilluns, 8 de novembre de 2021

Hora: 11.30 hores

Lloc:  Sala de Premsa del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida