Lleida, Divendres 27 maig 2022

nota de premsa

Un equip de periodistes de cadascuna de les dues publicacions, integrat per un fotògraf i un redactor, s’han desplaçat a les contrades lleidatanes amb la finalitat de mostrar la diversitat de l’oferta turística del Pirineu i les Terres de Lleida en un viatge organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació amb la col·laboració dels Centres de Promoció Turística de Catalunya (CPT) de Milà i de Frankfurt.

La revista italiana ‘Motociclismo’ i l’alemanya ‘Motorrad’ dedicaran dos reportatges a les comarques de Lleida mitjançant el projecte “Moturisme” del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida

L’equip de periodistes italians arriba avui divendres a la tarda a la ciutat de Lleida i romandrà a terres lleidatanes fins dimecres, dia 18. Pel que fa a l’equip de periodistes alemanys, van visitar les comarques lleidatanes del 6 al 8 de maig per elaborar un reportatge al voltant del tram del Grand Tour Catalunya per les terres lleidatanes en moto.

La revista italiana Motociclismo i l’alemanya Motorrad dedicaran dos reportatges a les comarques de Lleida, mitjançant el projecte “Moturisme” que impulsa el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Un equip de periodistes de cadascuna de les dues publicacions, integrat per un fotògraf i un redactor, s’han desplaçat a les contrades lleidatanes amb la finalitat de mostrar la diversitat de l’oferta turística del Pirineu i les Terres de Lleida en un viatge organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació amb la col·laboració dels Centres de Promoció Turística de Catalunya (CPT) de Milà i de Frankfurt. Tots dos equips han tingut l’oportunitat de conèixer alguns dels establiments acreditats amb el segell de “Moturisme” i han recorregut alguns dels trams de les rutes marcades en aquest projecte de Moturisme com també del Gran Tour de Catalunya en el seu pas per les comarques lleidatanes.

L’equip de periodistes italians arriba avui divendres a la tarda a la ciutat de Lleida i romandrà a terres lleidatanes fins dimecres, dia 18. Aquesta mateixa tarda visitaran la Seu Vella i demà dissabte reprendran el viatge cap a la Noguera i el Pallars Jussà, on coneixeran Àger (la Noguera), Castell de Mur, Tremp i la Pobla de Segur (el Pallars Jussà). L’endemà viatjaran des de la Pobla fins al Pont de Suert, a l’Alta Ribagorça, i posteriorment fins a la Vall de Boí, on visitaran el conjunt romànic. A la tarda seguiran el viatge fins a la Val d’Aran. Dilluns recorreran el Port de la Bonaigua fins al Pallars Sobirà, on tenen previstes visites al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i al Parc Natural de l’Alt Pirineu. També gaudiran de les activitats de turisme actiu. Dimarts viatjaran fins a la Seu d’Urgell, on visitaran la catedral romànica de Santa Maria d’Urgell i gaudiran d’una degustació de formatges a l’Alt Urgell. Des de la Seu reprendran el viatge cap a Barcelona abans de tornar a Itàlia.

Pel que fa a l’equip de periodistes alemanys de la revista Motorrad, van visitar les comarques lleidatanes del 6 al 8 de maig per elaborar un reportatge al voltant del tram del Grand Tour Catalunya per les terres lleidatanes en moto. Durant el seu recorregut van tenir l’oportunitat de gaudir dels establiments acreditats amb el segell de “Moturisme” i seguir les rutes marcades dins del projecte amb parades a la Seu d’Urgell (l’Alt Urgell) i al Pont de Suert (l’Alta Ribagorça).

Equip de periodistes alemanys a la Plaça Mercadal del Pont de Suert dint el projecte Moturisme
Equip de periodistes alemanys a la Plaça Mercadal del Pont de Suert (Alta Ribagorça)