Lleida, Dimecres 5 maig 2021

nota de premsa

Un periodista de la revista visita del dimarts al divendres d’aquesta setmana les comarques de l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, l’Alt Urgell i el Solsonès

La revista especialitzada en viatges i estil de vida Luxury Traveling prepara un reportatge sobre l’oferta turística del Pirineu de Lleida

Un periodista de la revista de viatges i estil de vida Luxury Traveling, destinada a un públic exigent que busca experiències autentiques i singulars, va encetar ahir dimarts un viatge de 4 dies per les comarques de l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, l’Alt Urgell i el Solsonès amb l’objectiu de posar en valor la diversitat de l’oferta turística del Pirineu de Lleida i traslladar-la a un públic de proximitat a través de continguts informatius que es publicaran en diferents formats i plataformes periodístiques amb vista a la propera temporada d’estiu.

El viatge de premsa ha estat organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i compta amb la col·laboració de les oficines de turisme dels consells comarcals de l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, l’Alt Urgell i el Solsonès.

Durant la seva estada per les comarques del Pirineu de Lleida el periodista gaudirà de diferents activitats de turisme actiu com ara la BTT elèctrica per l’Alta Ribagorça, el ràfting al Pallars Sobirà, senderisme pels dos parcs naturals més grans de Catalunya: el Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Parc Natural del Cadí Moixerò; visitarà el romànic de la Vall de Boí, el santuari del Miracle al Solsonès, coneixerà el nucli antic de la Seu d’Urgell i el seu patrimoni arquitectònic i degustarà els productes i la gastronomia de la zona, entre d’altres activitats.

La revista Luxury Traveling publicarà en el seu proper número el reportatge sobre el Pirineu de Lleida. La publicació es distribueix a les sales VIP d'AENA, en els trens de llarga distància i AVE de RENFE i entre els socis d'Elit Excellence (Federació Espanyola del Luxe). En format digital, també es distribuirà a la plataforma Pressreader. Experts fotògrafs i redactors, amb més de vint anys exercint el periodisme de viatges, posen a l’abast del lector consells, tendències i les últimes novetats per gaudir a fons de les millors bondats que ofereixen els destins que la revista aborda cada trimestre.

 

revista-luxury-traveling
S’adjunta una fotografia del periodista de la revista a l’Alta Ribagorça ahir dimarts.