Lleida, Divendres 10 juny 2022

nota de premsa

El programa compartirà amb els seus espectadors els recursos patrimonials, naturals i de turisme actiu del Pallars Sobirà i traslladarà a la seva audiència altres aspectes relacionats amb les festes, les tradicions, la cultura i l’oferta gastronòmica amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà

El programa “Volando voy” de Jesús Calleja roda aquesta setmana un capítol dedicat al Pallars Sobirà

El programa de televisió “Volando voy”, que dirigeix i presenta Jesús Calleja, es troba aquesta setmana rodant un nou capítol de la vuitena temporada a la comarca del Pallars Sobirà. El capítol dedicat al Pirineu de Lleida s’emetrà de cara a la propera temporada de “Volando voy” per la cadena Cuatro i compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, com també de l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà.

Volando voy” compartirà amb els seus espectadors els recursos patrimonials, naturals i de turisme actiu del Pallars Sobirà, comarca pionera en activitats de turisme actiu a escala estatal, a més de traslladar a la seva audiència mitjançant diferents personatges pallaresos d’altres altres aspectes de la vida, els costums, els museus, les festes, les tradicions i l’oferta gastronòmica del territori.

L’equip del programa l’integren més d’una vintena  de professionals de la productora  Zanskar Producciones, més l’helicòpter més viatger de la cadena Cuatro. L’equip va aterrar el passat dilluns dia 5 al Pallars Sobirà. Durant aquests dies han estat rodant per diferents indrets de la comarca, fins demà  divendres, dia 10 de juny. Aquest és el segon any consecutiu que el programa “Volando voy” es desplaça al Pirineu lleidatà amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. L’any passat van viatjar a la comarca del Pallars Jussà i el capítol que forma part de la setena temporada es podrà veure properament per la cadena Cuatro.

“Volando voy” és un espai d’aventures que dirigeix i presenta Jesús Calleja, que amb la complicitat dels habitants dels diferents indrets que visita fa un recorregut per la geografia espanyola des d’un helicòpter, oferint imatges espectaculars i la descoberta del territori que visiten.

Jesús Calleja amb l'helicopter del programa al fons
Rodatge del programa “Volando voy” amb Jesús Calleja a la comarca del Pallars Sobirà.