Lleida, Dijous 10 juny 2021

nota de premsa

La vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol, participarà demà en l’acte d’inauguració del saló, que se celebra de l’11 al 13 de juny al recinte firal de Montjuïc de Fira de Barcelona

El Pirineu i les Terres de Lleida presenten la seva oferta de Turisme Natural i Sostenible al públic de proximitat a B-Travel de Barcelona, el saló turístic de referència a Catalunya

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida participa al saló B-Travel, que se celebra de l’11 al 13 de juny al recinte firal de Montjuïc de Fira de Barcelona, per donar a conèixer a un públic de proximitat l’àmplia oferta de turisme de natura, cultura i actiu del Pirineu i les Terres de Lleida, fonamentada cada cop més en criteris de qualitat i sostenibilitat.

La vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol, acompanyada pel cap de Promoció i Màrqueting del Patronat, Juli Alegre, participarà demà en l’acte d’inauguració del saló, que presidirà el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent.

El Patronat de Turisme disposa al saló B-Travel de l’espai “Ara Lleida”, de 48 m2, dins l’estand de Catalunya de l’Agència Catalana de Turisme, on hi serà present l’oferta turística del Pirineu de Lleida dels consells comarcals de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i el Solsonès, i de l’espai “Terres de Lleida”, amb l’oferta dels consells comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell. La Val d’Aran i Turisme de Lleida tindran un espai diferenciat dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme. Per la seva banda, l’Associació de Càmpings de Lleida també participa a B-Travel dins l’espai destinat a mostrar l’oferta conjunta del sector del càmping de Catalunya.

La destacada presència del Patronat de Turisme a la fira B-Travel és una clara aposta pel turisme de proximitat, ja que l’esdeveniment està considerat com el saló de referència del sector turístic català.

L’espai “Ara Lleida” s’articula al voltant dels eixos bàsics del turisme lleidatà, amb una sèrie d’imatges de les principals publicacions temàtiques i generalistes editades pel Patronat, els consells comarcals i les oficines de turisme de la demarcació, acompanyades de sengles codis QR que permeten als visitants descarregar-les i consultar-les. Així, hi figuraran les publicacions temàtiques de cultura, gastronomia, turisme familiar, turisme actiu i esports d’aventura, cicloturisme, moturisme, escalada i senderisme i les rutes de “Perseguits i salvats”, a més de la revista Ara Lleida i el catàleg de destinació. Igualment, s’hi podrà veure un gran mapa de la demarcació de Lleida.

La imatge principal de fons de l’espai “Terres de Lleida” consta d’una fotografia de BTT per la comarca de Les Garrigues, mentre que la fotografia principal de fons de l’espai “Pirineu de Lleida” és del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici en família.

El Patronat de Turisme facilita enguany l’entrada gratuïta als membres del Club d’Amics de Lleida mitjançant un codi que permet gestionar-se l'entrada en línia amb un codi gratuït, tal i com ja ha vingut fent en edicions anteriors.

Publicacions Ara Lleida amb els Códis QR a l'estand del Patronat de Turisme a la B-Travel de Barcelona
Arxius adjunts
Àudios