Lleida, Divendres 28 octubre 2022

nota de premsa

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida participa a la mostra amb un estand propi en representació de totes les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida, com també de l'Associació de Càmpings de Lleida, l'Associació de turisme rural Lleida Rural i la Ruta del Vi de Lleida.

L’oferta turística de Lleida, present a la 60a Fira de Mostres de Girona

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida promociona l'oferta turística de les comarques lleidatanes entre el públic de Girona en el marc de la 60a Fira de Mostres, que s'ha inaugurat avui divendres a la capital gironina i romandrà oberta al públic fins dimarts, 1 de novembre. Participen també a la mostra dins l'estand del Patronat de Turisme totes les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida com també l'Associació de Càmpings de Lleida, l'Associació de turisme rural Lleida Rural i la Ruta del Vi de Lleida.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida busca atreure els visitants de proximitat de la demarcació de Girona amb la promoció de l'oferta turística de les comarques lleidatanes. El Patronat promocionarà durant aquests cinc dies de fira l’oferta turística de què el visitant pot gaudir a les contrades lleidatanes, com ara les rutes culturals, les visites als museus i monestirs, la gastronomia, les activitats relacionades amb la natura i el turisme actiu i l’ampli i divers ventall de trobades i manifestacions firals de tot tipus. També s’informarà de la nova temporada de neu al Pirineu de Lleida 2022/2023 que ofereixen les 11 estacions d’esquí, a més de les activitats complementàries a la neu. El Patronat de Turisme distribuirà els fullets promocionals propis com també el material dels consells comarcals i de les entitats que participen amb el Patronat a la mostra.

Tots els membres del Club d’Amics de Lleida hi tindran l'entrada gratuïta mostrant el carnet a l’accés al recinte.

La 60a edició de la Fira de Mostres de Girona, saló multisectorial i aparador de l'activitat econòmica a la demarcació de Girona se celebra al Palau de Fires de Girona i al recinte exterior del Parc de la Devesa amb la participació de 257 expositors.

Lleida, 28 d’octubre de 2022

Fotografies del taulell ‘Ara Lleida’ del Patronat de Turisme a la Fira de Mostres de Girona aquest matí.