Lleida, Dimecres 31 març 2021

nota de premsa

Impulsada pels representants de diferents empreses i equipaments culturals dels dos Pallars i l’agència receptiva Pirineu Emoció

Neix una nova plataforma de serveis turístics als Pallars: Pallarsclick.com

Diferents empreses i equipaments culturals del Pallars Jussà i del Pallars Sobirà, conjuntament amb l’agència receptiva Pirineu Emoció, llancen al mercat a partir de demà, 1 d’abril, un nou projecte digital per tal de facilitar, principalment als visitants, l’accés a activitats de tot tipus, visites culturals, entrades a museus, reserva de taules a restaurants, estades a hotels i allotjaments rurals. Mitjançant la nova plataforma els usuaris també podran assabentar-se dels esdeveniments puntuals que tenen lloc a les dues comarques.

Des d’un únic lloc web es pot veure la disponibilitat en temps real i formalitzar la reserva online amb tota comoditat i a qualsevol hora, essent una eina també útil per a la població local per a ús propi o com a principals ambaixadors del territori. Pallarsclick representa una nova manera de promocionar la destinació del Pallars de forma col·laborativa i integradora, al mateix temps que comercial, adquirint una dimensió que li permet entrar al mercat turístic amb força i suficient identitat per posicionar-se dins la gran oferta turística de Catalunya.

En definitiva, representa un bon exemple de turisme endogen, és a dir, una eina local de promoció dels recursos i les activitats turístiques, on les diferents empreses i els actors del territori interactuen entre si i s’organitzen per desenvolupar un turisme responsable i sostenible.

En aquests moments la plataforma Pallarsclick.com ja disposa d’una proposta de 29 activitats, 6 restaurants i 8 allotjaments que dia a dia es van incrementant, cosa que facilita alhora la creació d’experiències i propostes turístiques més completes per incentivar que els visitants coneguin més a fons les comarques del nord de Lleida: el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Entre les diferents  propostes que es poden trobar a la nova plataforma de serveis turístics  www.pallarsclick.com hi figuren : vols en globus, excursions amb el Tren dels Llacs, activitats d’aventura con ràfting, caiac...,viatge al Pallars nostàlgic, entrades a museus, visites teatralitzades, cates de vins i estades Premium, entre d’altres. Una plataforma turística digital MADE IN PALLARS.

Neix una nova plataforma de serveis turístics als Pallars: Pallarsclick.com