Lleida, Dimarts 14 setembre 2021

nota de premsa

Un periodista del Regne Unit fa un recorregut fins divendres dia 17 pel Segrià, la Segarra, l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, el Pallars Sobirà, la Cerdanya lleidatana i la Val d’Aran per elaborar diferents reportatges sobre l’oferta turística del territori vinculada amb les motos i els serveis que ofereixen els establiments adherits al programa Moturisme

El Patronat de Turisme promociona el projecte Mototurisme al mercat internacional del Regne Unit

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha organitzat aquesta setmana un viatge de premsa adreçat al mercat internacional del Regne Unit per impulsar el projecte Moturisme a les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida.

El periodista Dave Manning del grup Mortons de la Gran Bretanya, que disposa de diverses publicacions en paper i també online adreçades al sector de les motos, recorrerà del 13 al 17 de setembre diferents indrets de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida per confeccionar continguts informatius a fi de promocionar l’oferta de la demarcació dins del projecte Moturisme Ara Lleida.

El periodista recorrerà  l’Alta Ribagorça, la Val d’Aran, el Pallars Sobirà, l’Alt Urgell, la Cerdanya lleidatana, la Segarra i la mateixa ciutat de Lleida on tindrà ocasió de  conèixer les esglésies romàniques de la Vall de Boí i la Catedral de La Seu d’Urgell, el  Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici,  el Port de la Bonaigua, el Port del Cantó, la Ruta dels Búnquers de Martinet i Montellà a la Cerdanya, l’espai expositiu de Cervera dedica als germans Márquez, la Seu Vella i l’espai dels Templers a la ciutat de Lleida, a més de practicar activitats de turisme actiu com ara ràfting al Pallars Sobirà. També gaudirà d’alguns dels establiments acreditats amb el segell de Moturisme i recorrerà algunes de les rutes marcades dins del projecte.

El projecte “Moturisme Ara Lleida” és un producte turístic, pioner a escala estatal, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida amb la finalitat de promocionar de manera específica el turisme entre el col·lectiu d’aficionats a viatjar amb moto. Aquest projecte estableix un sistema de garantia mitjançant un segell de qualitat que identifica actualment a les comarques de Lleida 50 establiments d’allotjament turístic i 34 de serveis complementaris de restauració, cafeteries i museus, entre d’altres.

El periodista i la seva acompanyant amb les motos davant un dels establiments adherits al projecte Moturisme d'El Pont de Suert
S’adjunten tres fotografies del periodista avui a l’Alta Ribagorça.