Lleida, Divendres 22 abril 2022

nota de premsa

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha participat aquest matí en el workshop que ha tingut lloc a la ciutat de Barcelona organitzat per l’Agència Catalana de Turisme i adreçat en exclusiva al mercat americà amb la participació de 40 turoperadors i agències de viatges

Turoperadors nord-americans visitaran aquesta tarda la Seu Vella de Lleida en el marc del Workshop Buy Catalunya

Onze turoperadors procedents dels Estats Units visitaran aquesta tarda el conjunt monumental de la Seu Vella de Lleida. La visita forma part d’un viatge de familiarització amb el territori organitzat per l’Agència Catalana de Turisme en el marc del workshop Buy Catalunya que s’ha celebrat aquest matí a l’hotel Arts de Barcelona i que ha comptat amb la participació del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Una vegada finalitzada la sessió s’han organitzat 5 viatges professionals a fi i efecte de posar en valor i promocionar la destinació turística de Catalunya entre els turoperadors americans.

A la demarcació de Lleida s’ha organitzat el famtrip “Discover Catalonia’s heritage”, amb un programa de visita que inclou l’arribada a la ciutat de Lleida aquesta tarda amb tren AVE i posteriorment recorregut i visita guiada a la Seu Vella i allotjament al Parador Nacional amb la finalitat de difondre el conjunt monumental de la capital lleidatana en l’àmbit internacional. La visita  a la ciutat de Lleida comptarà amb 11 dels 40 turoperadors que han participat en el Buy Catalunya. L’hora prevista d’arribada a la Seu Vella serà a  les 17.45 hores. El viatge i la visita  a Lleida estan organitzats per l’Agència Catalana de Turisme amb la coordinació de l’Oficina de Turisme de Lleida i la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

El Buy Catalunya és una gran trobada comercial que organitza bianualment l’Agència Catalana de Turisme adreçada al mercat internacional. Enguany aquest workshop se centra per primera vegada exclusivament en el mercat americà, en un reconeixement a la importància de recuperar l’arribada de turistes dels EUA a Catalunya. En total hi participen 40 turoperadors i agents de viatges americans de perfil Premium, seleccionats per l’Oficina a l’Exterior de Catalunya als EUA en col·laboració amb American Airlines i convidats per l’Agència Catalana de Turisme.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha participat en les reunions organitzades aquest matí amb els turoperadors internacionals amb la finalitat de posicionar al mercat nord-americà el conjunt de l’oferta turística del Pirineu i les Terres de Lleida.

Jornada Buy Catalunya aquest matí a Barcelona
S’adjunta una fotografia del Buy Catalunya que té lloc aquest matí a la ciutat de Barcelona