Lleida, Dimecres 22 juny 2022

nota de premsa

L’acte de lliurament va tenir lloc ahir al vespre al xalet de Montjuïc a Barcelona

L’Ara Lleida, del Patronat de Turisme de la Diputació, guardonat amb els Premis ‘Què fem?’ a les Millors Escapades

L’Ara Lleida, del Patronat de Turisme de la Diputació, va rebre ahir al vespre el Premi “Què Fem?” en la categoria de les Millors Escapades, “on el Pirineu i les Terres de Lleida aposten per la sostenibilitat, la responsabilitat i el turisme ecològic amb una proposta lligada al turisme actiu en entorns naturals i amb la certificació Biosphere Destination des de l’any 2021 pel seu compromís amb el turisme sostenible”.

Els Premis “Què Fem?”, el suplement d’oci del diari La Vanguardia, han celebrat enguany la seva tercera edició per reconèixer les millors iniciatives i propostes d’oci de l’any. L’acte de lliurament dels guardons va tenir lloc ahir al vespre al xalet de Montjuïc a Barcelona i va ser presidit per Enric Sierra, director adjunt de La Vanguardia i responsable de Què Fem?.

El cap de Promoció i Màrqueting del Patronat de Turisme, Juli Alegre, va rebre el premi de mans de Fernando Maestro, responsable de vendes de Ford Catalunya, patrocinador del Premi Escapades.

Juli Alegre va agrair el guardó al grup Godó i al suplement Què Fem? de La Vanguardia i va destacar que es tracta d’un reconeixement “que ens ajuda a posicionar l’aposta del Patronat per la sostenibilitat de la destinació turística de Lleida davant d’un públic de proximitat”. Alegre va definir en tres paraules el territori lleidatà: autenticitat, diversitat i natura. L’ADN de Lleida. Finalment va convidar tots els presents a fer una escapada aquest estiu al Pirineu i les Terres de Lleida.

Lliurament guardó a Juli Alegre. Foto: Què Fem
Acte de lliurament del guardó
Arxius adjunts