Lleida, Divendres 14 maig 2021

nota de premsa

L’equip del programa dirigit per la periodista Vanessa Olmos visita aquesta setmana les comarques de la Noguera, l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, l’Alt Urgell i el Solsonès, on practicarà diferents activitats de turisme actiu, algunes d’elles amb les seves filles de 7 i 3 anys

El programa “Adventures Atlas”, que s’emet per Movistar Plus i també a escala internacional per Discovery Channel, dedica un capítol sencer al Turisme Actiu de Lleida

L’oferta de turisme actiu del Pirineu i les Terres de Lleida formarà part d’un dels 15 capítols de la nova temporada del programa de televisió “Adventures Atlas” que s’emetrà a partir del mes de setembre per Movistar Plus i posteriorment per Discovery Channel (un canal de televisió de subscripció nord-americà), entre d’altres televisions internacionals. El seu contingut, que s’enregistra en castellà i en angles, també es difondrà per diferents plataformes online com ara YouTube i Instagram, entre d’altres.

La primera part del rodatge del capítol s’ha començat a gravar aquesta setmana amb l’enregistrament d’imatges de diferents activitats de turisme actiu per les comarques de la Noguera, l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, l’Alt Urgell i el Solsonès. El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i les oficines de turisme dels diferents indrets que es visiten, així com les empreses que organitzen les activitats, col·laboren en la realització del programa.

"Adventures Atlas" de la productora audiovisual Pixion, és un programa dinàmic i fresc dirigit per la presentadora Vanessa Olmos, que amb més de 70 activitats d’aventura viscudes viatja per Europa amb la seva família, el seu marit, realitzador audiovisual del programa, i les seves dues filles de 7 i 3 anys, per mostrar en primera persona tota la aventura que es pot viure en una zona del planeta i per crear un gran atles de referència per a tots els públics que vulguin descobrir el món amb ulls d'aventurer.

Durant el rodatge per les comarques de Lleida  comptarà amb la col·laboració de geòlegs per aprofundir en el coneixent de l’entorn on es duen a terme les activitats, així com també amb diferents testimonis que explicaran en primera persona la seva relació i experiencia amb el turisme actiu.

La presentadora Vanessa Olmos  i el seu marit faran les diferents activitats d’aventura i en algunes també hi participaran les seves dues filles. Amb les experiències viscudes en cada episodi van creant el seu propi gran atles d’aventures.

L’equip del programa, format per 7 persones, van iniciar ahir dijous el seu viatge per les comarques de Lleida on practicaran el ràfting i hidrospeed al Pallars Sobirà, Bungee Jumping (salt de corda) al Solsonès, Trail Running i senderisme a l’Alta Ribagorça, esquí nàutic al pantà de Terradets al Pallars Jussà i via ferrata  a l’Alt Urgell. L’activitat de vol a Àger, a la Noguera, s’ha hagut de posposar per a més endavant a causa de la climatologia. Durant els 5 dies d’estada al Pirineu i les Terres de Lleida també tindran l'oportunitat de gaudir del patrimoni i l’oferta cultural  del territori com ara el romànic de la Vall de Boi i el Centre d’Observació de l’Univers del Montsec, entre d’altres, a més de conèixer la seva oferta gastronòmica i d’allotjaments.

La periodista Vanessa Olmos practicant el rafting i activitats diverses al riu Noguera Pallaresa ahir a la tarda
Nota: S’adjunten diferents imatges de la periodista Vanessa Olmos practicant activitats de riu ahir a la tarda al riu Noguera Pallaresa, al Pallars Sobirà, acompanyada per una de les seves filles.