Concurs Rodibook 2019

RODIBOOK és un esdeveniment motociclista no competitiu per carreteres obertes al trànsit pel Pirineu català i francès. L'itinerari és "sorpresa" i canvia segons l'edició. El participant ho descobreix amb l'única ajuda d'un llibre de ruta, el roadbook, i ha de passar pels punts de control establerts. Quilòmetres, carreteres, ports de muntanya i molts revolts per gaudir d'un entorn únic amb acompanyant i/o amics.

Si no et vols perdre la nova edició #RODIBOOK2019 que se celebrarà el 30 i 31 d’agost a Vielha i, a més, vols guanyar una estada per a dues persones en un allotjament moturista més una activitat d’oci, només et cal participar al CONCURS FOTOGRÀFIC #RODIBOOK2019.

Més informació de l’esdeveniment: http://rodibook.com/

COM PARTICIPAR-HI?
  • Fes fotos durant #Rodibook2019, que se celebrarà els dies 30 i 31 d’agost a Vielha (la Val d’Aran). L’edició de les imatges és permesa.
  • Puja-les a Instagram amb els hashtags  #Rodibook2019, #Aralleida, #ADNLleida, #RodibookAralleida, #MoturismeAralleida.
  • Descriu l’emoció del moment de la imatge.
  • Hi pots pujar tantes imatges com vulguis, això sí, han de ser fetes per tu.
QUI POT PARTICIPAR-HI?

El concurs fotogràfic #Rodibook2019 està adreçat a participants com a espectadors de l’esdeveniment.

QUÈ POTS GUANYAR?

Una estada de cap de setmana per a dues persones en un allotjament acreditat pel programa #MoturismeAralleida més una activitat d’oci.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Acceptar  les  Bases de Participació.

Recorda que s’autoritza el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida a poder fer ús de les imatges participants en el concurs per fer-ne difusió als suports digitals com també per publicar la foto premiada a les diferents plataformes de comunicació de l’entitat.

 

TERMINI DE PARTICIPACIÓ:

Del 30 d’agost al 8 de setembre de 2019.

JURAT

Un jurat format pels organitzadors de l’edició RodiBook i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida escollirà un/a guanyador/a i el veredicte es publicarà el dia 25 de setembre de 2019 a @aralleida i @rodimotorservices.

GAUDEIX DE LA MOTO I FOTOGRAFIA EL NOSTRE #ADNLleida!

Col·laboradors