Concurs Rodibook 2017

RODIBOOK és un esdeveniment motociclista no competitiu per carreteres obertes al trànsit pel Pirineu català i francès. L'itinerari és "sorpresa" i canvia segons l'edició. El participant ho descobreix amb l'única ajuda d'un llibre de ruta, el roadbook, i ha de passar pels punts de control establerts. Quilòmetres, carreteres, ports de muntanya i molts revolts per gaudir d'un entorn únic amb acompanyant i/o amics.

Si no et vols perdre la nova edició #RODIBOOK2017 que se celebrarà l’1 i 2 de setembre a Vielha i, a més, vols guanyar una estada per a dues persones en un allotjament moturista més una activitat d’oci, només et cal participar al CONCURS FOTOGRÀFIC #RODIBOOK2017.

Més informació de l’esdeveniment: http://rodibook.com/

 

@joan_galindo Guanyador

 

COM PARTICIPAR-HI?
  • Fes fotos durant #Rodibook2017, que se celebrarà els dies 1 i 2 de setembre a Vielha (la Val d’Aran). L’edició de les imatges és permesa.
  • Puja-les a Instagram amb els hashtags  #Rodibook2017, #Aralleida, #ADNLleida, #RodibookAralleida, #MoturismeAralleida.
  • Descriu l’emoció del moment de la imatge.
  • Hi pots pujar tantes imatges com vulguis, això sí, han de ser fetes per tu.

 

QUI POT PARTICIPAR-HI?

El concurs fotogràfic #Rodibook2017 està adreçat a participants com a espectadors de l’esdeveniment.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ
  • S’autoritza el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Instagramers Lleida i l’organització de RodiBook a poder fer ús de les imatges participants en el concurs per fer-ne difusió als suports digitals com també a publicar les fotos premiades a les diferents plataformes de comunicació de les entitats.
  • Ah!, i no oblidis llegir abans les condicions de participació, que trobaràs a concursfotografic.aralleida.cat.
QUÈ POTS GUANYAR?

Una estada de cap de setmana per a dues persones en un allotjament acreditat pel programa #MoturismeAralleida més una activitat d’oci.

TERMINI DE PARTICIPACIÓ:
De l’1 al 10 de setembre de 2017.

JURAT

Un jurat format pels organitzadors de l’edició RodiBook i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida escollirà un/a guanyador/a i el veredicte es publicarà el dia 27 de setembre de 2017 a @aralleida i @rodimotorservices.

AQUESTA EDICIÓ NO TE LA POTS PERDRE! VINE A GAUDIR DE LES MOTOS I PRACTICA EL MOTURISME AL PIRINEU DE LLEIDA!

Col·laboradors