Instawalk Parc de l’Alt Pirineu 5 de maig de 2019

El Parc Natural de l’Alt Pirineu és un dels espais protegits més grans de Catalunya que inclou les comarques dels Pallars Sobirà i de l’Alt Urgell. En aquesta ocasió, us convidem visitar Civís, a la zona nord de la comarca de l’Alt Urgell i descobrir la floració d’aquest preciós paratge.

Si ets un instagrammer consolidat, apunta’t a l’Instawalk i descobreix la floració de la primavera al Parc Natural de l’Alt Pirineu en tota la seva esplendor.

Si necessiteu allotjament la nit anterior, t’oferim aquests establiments per pernoctar  https://www.alturgell.cat/allotjaments. Els costos d'allotjament aniran a càrrec de l'Iger participant.

PROGRAMA

DIUMENGE, 5 de maig

  • Excursió a peu des del poble de Civís. Durant l’itinerari descobrirem la floració de la primavera d’alta muntanya, així com el municipi de Civís, un poble típic Pirinenc.
  • Dinar, ofert pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida amb la col·laboració de l’entitat municipal de Civís (EMD Civís).
COM PARTICIPAR-HI?
  • La participació es fa exclusivament mitjançant la plataforma Instagram, però també s’admetran fotos etiquetades des de Twitter.
  • Has de ser usuari d’Instagram consolidat i etiquetar les fotografies de l’Instawalk del dia 5 de maig de 2019 amb els hashtags #: #Aralleida #ADNLleida #AraLleidaCivís #PNAltPirineu #AltUrgell #Civís #PNAltPirineu #igerslleida.
  • Has d’acceptar les bases de participació.
  • Has d’omplir tots els camps del formulari d’inscripció que trobaràs al peu d’aquesta pàgina.
  • Si la teva sol·licitud forma part de les seleccionades, rebràs un correu de confirmació amb tots els detalls 72 h abans de la sortida.
UN DIA PER DESCOBRIR UN PAISATGE IDÍL·LIC AL PARC NATURAL DE L’ALT PIRINEU

Col·laboradors