Instawalk amb raquetes a l’Estació de Lles de Cerdanya 3 de març de 2019

Si vols gaudir de la neu, tens l’oportunitat de descobrir els paisatges des de l’estació de muntanya de Lles de Cerdanya, on podreu gaudir d’una bona ruta amb raquetes al bell mig de paisatges espectaculars de la Serra del Cadí, tota la vall del Baridà i els pics de la Tossa Plana de 2905 m, Perafita 2756 m,  entre d’altres muntanyes frontereres amb Andorra i França.

Ets un instagrammer consolidat? Apunta’t a la sol·licitud de l’Instawalk! La ruta de raquetes per boscos d’avets i pi negre t’esperen a l’estació de Lles de Cerdanya.

Si necessiteu allotjament la nit anterior, t’oferim aquests establiments per pernoctar http://lles.net/ca/content/allotjaments-propers-al-cap-del-rec-lles-de-cerdanya. Els costos d'allotjament aniran a càrrec de l'Iger participant.

 

PROGRAMA

DIUMENGE, 3 de març

COM PARTICIPAR-HI?
  • La participació es fa exclusivament mitjançant la plataforma Instagram, però també s’admetran fotos etiquetades des de Twitter.
  • Has de ser usuari d’Instagram consolidat i etiquetar les fotografies de l’Instawalk del dia 3 de març de 2019 amb els hashtags #: #Aralleida #ADNLleida #AralleidaLles #Cerdanya #LlesdeCerdanya #TotNordic #igerslleida.
  • Has d’acceptar les bases de participació.
  • Has d’omplir tots els camps del formulari d’inscripció que trobaràs al peu d’aquesta pàgina.
  • Si la teva sol·licitud forma part de les seleccionades, rebràs un correu de confirmació amb tots els detalls 72 h abans de la sortida.
UN DIA PER DESCOBRIR ELS PAISATGES BLANCS DE LA CERDANYA!

Col·laboradors