Instawalk al Parc Natural del Cadí-Moixeró 13 d’abril de 2019

T’agradaria descobrir un paisatge inèdit d’alta muntanya ple de flors? Sota els contraforts de la Serra del Cadí tenim Prat de Cadí a 1.826 m, un autèntic jardí de l’Edèn enmig de boscos alpins. Si vols gaudir d’una jornada única, tens l’oportunitat de descobrir la floració primaveral al Prat de Cadí a la Cerdanya.

Si ets un instagrammer consolidat? Apunta’t a l’Instawalk i descobreix la floració del safrà de muntanya al Parc Natural del Cadí-Moixeró!

Si necessiteu allotjament la nit anterior, t’oferim aquests establiments per pernoctar https://www.cerdanya.org/on-dormir/. Els costos d'allotjament aniran a càrrec de l'Iger participant.

 

PROGRAMA

DISSABTE, 13 d’abril

  • Excursió a peu des del poble Estana (Cerdanya) a Prat de Cadí (Parc Natural del Cadí-Moixeró), on es podrà fotografiar la floració primaveral.
  • Dinar ofert pel Patronat comarcal de Turisme de la Cerdanya i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.
COM PARTICIPAR-HI?
  • La participació es fa exclusivament mitjançant la plataforma Instagram, però també s’admetran fotos etiquetades des de Twitter.
  • Has de ser usuari d’Instagram consolidat i etiquetar les fotografies de l’Instawalk del dia 13 d’abril de 2019 amb els hashtags #: #Aralleida #ADNLleida #AraLleidaCadi #LaCerdanya #Estana #PratdeCadi #PNCadíMoixero #TurismeCerdanya #igerslleida.
  • Has d’acceptar les bases de participació.
  • Has d’omplir tots els camps del formulari d’inscripció que trobaràs al peu d’aquesta pàgina.
  • Si la teva sol·licitud forma part de les seleccionades, rebràs un correu de confirmació amb tots els detalls 72 h abans de la sortida.
UN DIA PER DESCOBRIR ELS PAISATGES FLORITS DE LA CERDANYA!

Col·laboradors