Instawalk Colors de tardor al Parc Natural de l’Alt Pirineu 28 d’octubre de 2018

Si vols gaudir del turisme de natura, tens l’oportunitat de descobrir els colors de tardor a la Coma de Burg, recentment inclosa al Parc Natural de l’Alt Pirineu. Un dels indrets més espectaculars dels Pirineus a la tardor per l’elevada gama cromàtica de grocs, taronges i vermells dels seus boscos caducifolis barrejats amb prats de dall de verd intens.

Ets un instagrammer consolidat? Apunta’t a la sol·licitud de l’Instawalk! Els millors colors de tardor t’esperen als boscos del Parc Natural de l’Alt Pirineu. A més, podràs participar en el concurs fotogràfic del Parc Natural de l'Alt Pirineu, #colorsdetardorPNAP2018, publicant les teves 4 millors fotografies a Instagram.

Si necessiteu allotjament la nit anterior, t’oferim aquests establiments per pernoctar http://turisme.pallarssobira.cat/planifica-el-teu-viatge/allotjaments/. Els costos d'allotjament aniran a càrrec de l'Iger participant.

PROGRAMA

DIUMENGE, 28 d’octubre

COM PARTICIPAR-HI?
  • La participació es fa exclusivament mitjançant la plataforma Instagram, però també s’admetran fotos etiquetades des de Twitter.
  • Has de ser usuari d’Instagram consolidat i etiquetar les fotografies de l’Instawalk del dia 28 d’octubre de 2018 amb els hashtags #: #Aralleida #ADNLleida #AralleidaFarrera #VallFerrera #ComadeBurg #PallarsSobirà #igerslleida #PNAltPirineu #colorsdetardorPNAP2018.
  • Has d’acceptar les bases de participació.
  • Has d’omplir tots els camps del formulari d’inscripció que trobaràs al peu d’aquesta pàgina.
  • Si la teva sol·licitud forma part de les seleccionades, rebràs un correu de confirmació amb tots els detalls de la sortida.
UN DIA PER DESCOBRIR ELS COLORS DE LA TARDOR A L’ALT PIRINEU!

Col·laboradors