instawalk-Pedrolo-2018

Amb la celebració del centenari del naixement de l'escriptor Manuel de Pedrolo, la ciutat de Tàrrega, a l'Urgell, ens convida a resseguir els itineraris i els espais vitals de la mítica ciutat de Benaura reflectida a la novel·la Mecanoscrit del Segon Origen i inspirada en Tàrrega (l’Urgell), on l'escriptor va passar la seva joventut. Per aquest motiu, proposa un Instawalk dedicat a la literatura i el patrimoni cultural, incentivant una nova ruta pel que fa al turisme literari a les Terres de Lleida.

Si vols descobrir l'ADN de Pedrolo et convidem a visitar i captar els espais inèdits que van inspirar i influir en l'obra de Manuel de Pedrolo a la ciutat de Tàrrega, a l'Urgell.

Si necessites allotjament la nit anterior, t’oferim aquests establiments per pernoctar: http://turisme.urgell.cat/allotjaments-de-lurgell/ Els costos d'allotjament aniran a càrrec de l'Iger participant.

PROGRAMA

Diumenge, 17 de juny de 2018

  • Visita a diferents espais de la ciutat de Tàrrega, resseguint l’obra de Manuel de Pedrolo del Mecanoscrit del Segon Origen, com per exemple la Peixera de les Planes, l’Hort del Barceloní, el carrer Major o el Castell de la ciutat.
  • Visita al Museu Comarcal de l’Urgell.
  • Degustació de productes de proximitat al Museu de Comarcal de l’Urgell.

*Durant el recorregut ens acompanyarà el guiatge imprescindible de Xavier Garcia, un expert en l’obra pedroliana i impulsor de la Ruta turística i literària de Pedrolo a Tàrrega.

COM PARTICIPAR-HI?
  • La participació es fa exclusivament mitjançant la plataforma Instagram, però també s’admetran fotos etiquetades des de Twitter i bloggers especialitzats en literatura.
  • Has de ser usuari d’Instagram consolidat i etiquetar les fotografies de l’Instawalk del dia 17 de juny de 2018 amb els hashtags #TàrregaPedrolo #Urgell #AraLleidaPedrolo #ADNLleida #Aralleida #UrgellTurisme #igerslleida #Tàrrega #igerstarrega #AnyPedrolo2018 #TurismeTàrrega
  • Perfils per anomenar o etiquetar: @culturatarrega @larutadelcister @aralleida
  • Has d’acceptar les bases de participació.
  • Has d’omplir tots els camps del formulari d’inscripció que trobaràs al peu d’aquesta pàgina.
  • Si la teva sol·licitud forma part de les seleccionades, rebràs un correu de confirmació amb tots els detalls de la sortida.
UN DIA PER ENAMORAR-SE DE L’OBRA DE PEDROLO PER MITJÀ DE L’ESSÈNCIA DELS SEUS ESPAIS!

Col·laboradors