INSTAWALK, LES GARRIGUES EN FLOR DISSABTE 18 DE MAIG DE 2019

Del 18 de maig al 2 de juny els pobles de la comarca de les Garrigues s’omplen de flors. La campanya ‘Les Garrigues en Flor’, impulsada pel seu Consell Comarcal, convoca als petits municipis i els seus veïns a embellir els seus balcons, carrers, façanes i entrades amb flors i plantes naturals.

Si ets un instagrammer consolidat? Apunta’t a l’Instawalk i descobreix ‘Les Garriguers en flor’. Passejaràs per carrers de dos petits pobles garriguencs envoltats de les millors guarnicions de plantes, flors i olors  i a més, t’aproparem a la seva gastronomia i la producció dels seus productes locals.

Si necessiteu allotjament la nit anterior o posterior, t’oferim aquests establiments per pernoctar  http://www.turismegarrigues.com/ca/ondormir. Els costos d'allotjament aniran a càrrec de l'Iger participant.

PROGRAMA

DISSABTE, 18 de maig

  • Visita itinerant pels pobles de Cervià de les Garrigues i el Vilosell on descobrirem places i carrers guarnits en plantes i flors. Així mateix, es visitarà la Cooperativa d’Oli a Cervià de les Garrigues i un celler de vi al Vilosell.
  • Dinar gastronòmic, ofert pel Consell Comarcal de les Garrigues i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.
COM PARTICIPAR-HI?
  • La participació es duu a terme exclusivament mitjançant la plataforma Instagram.
  • Has de ser usuari d’Instagram consolidat i etiquetar les fotografies de l’Instawalk del dia 18 de maig de 2019 amb els hashtags #:#Aralleida #ADNLleida #AralleidaGarrigues #LesGarriguesEnFlor2019 #ccgarrigues #LesGarrigues #Cervia  #Vilosell  #igerslleida
  • Has d’acceptar les bases de participació.
  • Has d’omplir tots els camps del formulari d’inscripció que trobaràs al peu d’aquesta pàgina.
  • Si la teva sol·licitud forma part de les seleccionades, rebràs un correu de confirmació amb tots els detalls 72 h abans de la sortida.
UN DIA PER DESCOBRIR L’ESSÈNCIA DE LES FLORS I PLANTES DE LES GARRIGUES

Col·laboradors