Concurs fotogràfic #ADNLleidaNeu

PARTICIPA AL CONCURS FOTOGRÀFIC #ADNLleidaNeu
DE L’1 DE DESEMBRE AL 28 DE FEBRER

Les 11 estacions d’esquí del Pirineu de Lleida ofereixen per a aquesta nova temporada 500 km esquiables, amb 245 pistes d’alpí i nombrosos itineraris de nòrdic, 110.584 passatgers/hora, 78 remuntadors, més de 110 km de superfície innivada a les estacions d’alpí amb 1.415 canons de neu, 85,5 km de circuits de raquetes, 900 monitors i unes 26.000 places d’allotjament. Les possibilitats de gaudir de la neu al Pirineu de Lleida són immenses. T’animes a captar imatges amb la neu de lleida i guanyar una estada per a dues persones a Lleida?

COM PARTICIPAR-HI?
  • Fotografia la neu de Lleida. Etiqueta les teves fotografies i publica-les a Twitter@aralleida o bé a Instagram amb el hashtag #ADNLleidaNeu #Aralleida.
  • Adjunta-hi un comentari explicant per què has escollit aquest racó. Hi pots pujar tantes imatges com vulguis, això sí, han de ser fetes per tu.
QUÈ POTS GUANYAR?

Un cap de setmana per a dues persones en règim de pensió completa a la demarcació de Lleida, on podràs gaudir d’una activitat d’oci.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Acceptar les Bases de Participació.

Recorda que s’autoritza el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida a poder fer ús de les imatges participants en el concurs per fer-ne difusió als suports digitals com també per publicar la foto premiada a les diferents plataformes de comunicació de l’entitat.

TERMINI DE PARTICIPACIÓ

De l’1 de desembre de 2018 al 28 de febrer de 2019.

JURAT

Un jurat format per l’equip tècnic i directiu del Patronat de Turisme d’Ara Lleida escollirà el/la guanyador/a i el veredicte es publicarà el dia 15 de març de 2019 a @aralleida.

VINGA... VINE I FOTOGRAFIA EL NOSTRE #ADNLleidaNeu!

Col·laboradors