CherokeeRider2017

CHEROKEE RIDER és més que una concentració motorista, és un gran esdeveniment pels amants de les motos en el cor del Pallars Sobirà.  La trobada no pretén ser la concentració més gran, però si la més autèntica i divertida, perquè t'emportis el millor record d'una WILD EXPERIENCE ON WHEELS!

Si no et vols perdre la primera edició #CHEROKEERIDER2017 que se celebrarà del 20 al 22 d’octubre a Sort i, a més, vols guanyar la inscripció per l’any vinent i una estada per a dues persones en un allotjament certificat del projecte Moturisme més una activitat d’oci, només et cal participar al CONCURS FOTOGRÀFIC #CHEROKEERIDER2017.

Més informació de l’esdeveniment: http://www.cherokeerider.cat/

COM PARTICIPAR-HI?

Fes fotos durant #CherokeeRider2017, que se celebrarà dels dies 20 al 22 d’octubre a Sort (el Pallars Sobirà). L’edició de les imatges és permesa.

  • Puja-les a Instagram amb els hashtags  #CherokeeRider2017, #Aralleida, #ADNLleida, #CherokeeRiderAralleida, #MoturismeAralleida.
  • Descriu l’emoció del moment de la imatge.
  • Hi pots pujar tantes imatges com vulguis,això sí, han de ser fetes per tu i en territori lleidatà.
QUI POT PARTICIPAR-HI?

El concurs fotogràfic #CherokeeRider2017 està adreçat a participants com a espectadors de l’esdeveniment.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ
  • S’autoritza el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Instagramers Lleida i l’organització de Cherokee Rider a poder fer ús de les imatges participants en el concurs per fer-ne difusió als suports digitals com també a publicar les fotos premiades a les diferents plataformes de comunicació de les entitats.
  • Ah!, i no oblidis llegir abans les condicions de participacióque trobaràs a concursfotografic.aralleida.cat.
QUÈ POTS GUANYAR?
  • Una estada de cap de setmana per a dues persones en un allotjament acreditat pel programa #MoturismeAralleida més una activitat d’oci.
  • Una inscripció gratuïta a l’edició Cherokee Rider 2018.

 

TERMINI DE PARTICIPACIÓ:

Del 20 al 27 d’octubre de 2017.

JURAT

Un jurat format pels organitzadors de Cherokee Rider i del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida escollirà un/a guanyador/a i el veredicte es publicarà el dia 31 d’octbure de 2017 a @aralleida i @cherokeerider.cat.

AQUESTA EDICIÓ NO TE LA POTS PERDRE! VINE A GAUDIR DE LES MOTOS I PRACTICA EL MOTURISME AL PIRINEU DE LLEIDA!

Col·laboradors