Notícies

REVISTA ARA LLEIDA

La revista Ara Lleida compleix 30 anys

Dijous, juliol 22, 2021

El Patronat de Turisme ha editat el número 52 de la revista Ara Lleida, una publicació de gran prestigi i amb una llarga trajectòria que enguany compleix 30 anys

Aprofitant la progressiva tornada a la normalitat en l’activitat turística, la revista del Patronat de Turisme repassa alguna de les propostes culturals i lúdiques més rellevants de la demarcació, fent especial atenció a aquelles que posen en valor el caràcter natural, sostenible i saludable del territori.

Els continguts de la publicació se centren en els equipaments de la demarcació, especialment els càmpings, les activitats de turisme actiu com el cicloturisme o la BTT, i les rutes i racons amb encant que es poden trobar al llarg de l’extens territori, així com l’oferta cultural i gastronòmica.

Tot i el procés de desescalada i el progressiu retorn a la normalitat, el sector es mostra actiu i molt organitzat per continuar treballant rigorosament, seguir les mesures sanitàries i generar confiança entre els visitants.

En aquest número de la publicació, seguint la línia editorial habitual, s’ha apostat per la imatge gràfica, amb espectaculars fotografies de reconeguts professionals d’aquest camp, i textos elaborats i acuradament revisats per periodistes especialitzats en el sector turístic i bons coneixedors del territori.

La revista Ara Lleida té una difusió de 10.000 exemplars en paper, i també es distribueix en línia , així com a totes les bases de dades de premsa del Patronat de Turisme, el Club d’Amics de Lleida i mitjans de comunicació. La publicació inclou un resum dels continguts en castellà, aranès, francès i anglès.