Notícies

PRESSTRIPS

Organització de presstrips per donar a conèixer l’oferta de la demarcació de Lleida

Dijous, juliol 22, 2021

El Patronat de Turisme ha organitzat quatre presstrips per donar a conèixer la diversitat d’oferta del Pirineu i les Terres de Lleida

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha organitzat quatre presstrips per donar a conèixer el Pirineu i les Terres de Lleida a través de publicacions del món del turisme, els viatges i l’esport.

  • Segona part del presstrip del programa Adventure Atlas, ja que en el primer presstrip va quedar pendent la realització de les activitats de parapent a la Noguera i d’hidrospeed al Pallars Sobirà. El recorregut va començar amb una activitat d’esquí nàutic al pantà de Terradets, seguidament hidrospeed al Pallars Sobirà i, per acabar, parapent a la Noguera i visita al monestir de les Avellanes.
  • El fotoperiodista Sergi Reboredo ha visitat la demarcació amb motiu de la confecció del llibre 101 llocs més sorprenents de Catalunya, de l’editorial Anaya. Aquest llibre tindrà 254 pàgines i una tirada de 3.000 exemplars i es podrà trobar a totes les llibreries de l’Estat. El presstrip va tenir lloc del 24 al 29 de juny i va visitar diverses comarques del Pirineu i les Terres de Lleida.
  • La influencer Maria José Cayuela va visitar la demarcació de Lleida per mitjà d’un blogtrip del 18 al 20 juny que va tenir les Valls d’Àneu i el Noguera Pallaresa com a protagonistes, ambdues destinacions certificades com a destinacions de turisme familiar per l’Agència Catalana de Turisme. En el recorregut va conèixer les Valls d’Àneu i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici fins a l’estany de Ratera, a més d’altres indrets com Sort, Rubió i l’Ecomuseu dels Pastors de la Vall d’Àssua a Llessui.
  • Finalment, el Patronat de Turisme va organitzar un presstrip per donar a conèixer el Camí Ignasià. El periodista alemany freelance Manuel Meyer va recórrer del 12 al 14 de juliol alguns trams del Camí Ignasià que travessa les Terres de Lleida. Concretament va visitar les comarques del Segrià, el Pla d’Urgell, l’Urgell i la Segarra, on va conèixer de primera mà la ciutat de Lleida, l’estany d’Ivars i Vila-sana, Verdú i Bellpuig.