Notícies

Campanya per conciliar la convivència entre el turisme i el sector primari i ramader

Campanya per conciliar la convivència entre el turisme i el sector primari i ramader

Divendres, juliol 23, 2021

La Federació Raça Bruna dels Pirineus impulsa una nova campanya per promoure la convivència entre l’activitat turística i el sector primari de muntanya

La Federació Raça Bruna dels Pirineus impulsa una nova campanya per promoure la convivència entre l’activitat turística i el sector primari de muntanya amb la col·locació de cartells que informen de manera simpàtica dels “riscos i perills” que es poden trobar si entren en aquestes zones.

El primer d’aquests cartells s’ha col·locat a l’entrada del poble de Prullans (Cerdanya). La campanya disposa d’un centenar de plafons i s’espera que altres municipis del Pirineu s’afegeixin a la iniciativa.

La idea neix arran d’altres accions que s`han dut a terme a França i té per objectiu frenar les conductes incíviques detectades entre una petita part dels turistes que arriben a les zones rurals de muntanya. I és que, segons paraules del president de la FEBRUPI, la gran majoria dels turistes respecten l’entorn, però hi ha una minoria que no ho fan i aquest percentatge cada vegada va creixent més per causa de l’augment del nombre de visitants a aquests entorns.