Notícies

“Volando Voy” de Jesús Calleja, al Pallars Jussà

“Volando Voy” de Jesús Calleja, al Pallars Jussà

Dimecres, juny 30, 2021

El programa de Jesús Calleja “Volando Voy” ha gravat un dels seus capítols a la comarca del Pallars Jussà i es preveu la seva emissió per a la pròxima tardor

El programa de televisió “Volando Voy” de Jesús Calleja, de la cadena Cuatro, ha aterrat al Pallars Jussà per gravar-ne un dels capítols a la comarca a principis del mes de juny.

En cada programa, Calleja aterra amb helicòpter a zones desconegudes del territori i en descobreix pobles i la seva gent. Aquesta vegada ha descobert el Pallars Jussà per mitjà de diversos personatges pallaresos i no ha perdut l’oportunitat de conèixer sorprenents rutes de BTT que podem trobar en aquesta comarca.

L’acte final del programa ha tingut lloc a la plaça del Mercat de Salàs de Pallars, on s’han projectat imatges del rodatge i s’han comentat en directe amb els seus protagonistes. Es preveu que el programa s’emeti la pròxima tardor.

La gravació de “Volando Voy” ha rebut el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida com també del Consell Comarcal del Pallars Jussà i tots els ajuntaments dels municipis on s’han registrat les imatges, a més de tots els pallaresos i pallareses que hi han participat com a protagonistes o acollint l’equip de gravació