Notícies

GRAND-TOUR-CAT

El Pirineu i les Terres de Lleida es promocionen a Berlín en el marc del reStart Europe

Dimecres, juny 30, 2021

Catalunya es promociona a les principals capitals d’Europa com un destí turístic de proximitat en una gira per París, Berlín, Madrid, Amsterdam i Londres

Catalunya es promociona a les principals capitals d’Europa com un destí turístic de proximitat. L’Agència Catalana de Turisme i el Departament d’Empresa i Treball han iniciat una gira per 5 capitals europees, París, Berlín, Madrid, Amsterdam i Londres, per promocionar Catalunya com a destinació i impulsar així la reactivació del turisme als mercats de proximitat.

En aquestes presentacions, emmarcades en l’acció Catalunya reStart Europe, s’informa de totes les novetats de la destinació catalana a través del Grand Tour de Catalunya, un producte turístic en forma de ruta circular que permet recórrer els principals atractius del territori en 5 trams.

El 15 de juny el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida va participar en la primera presentació a Berlín, on es va presentar la destinació catalana al públic alemany. En aquesta primera convocatòria hi va haver 16 periodistes apuntats, representant els diaris més importants d’Alemanya: Welt am Sonntag, Tagesspiegel, FAZ, Die Zeit, Taz, Der Spiegel, Elle, televisió i ràdio regional RBB i dos bloguers.

La segona presentació europea on ha participat el Patronat de Turisme ha estat aquest 30 de juny a Amsterdam.