Notícies

Organització de presstrips per donar a conèixer l’oferta de la demarcació de Lleida

Organització de presstrips per donar a conèixer l’oferta de la demarcació de Lleida

Dimecres, juny 30, 2021

El Patronat de Turisme ha organitzat dos presstrips per potenciar la diversitat d’oferta del Pirineu i les Terres de Lleida

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha organitzat 2 presstrips per donar a conèixer el Pirineu i les Terres de Lleida a través de publicacions del món del turisme, viatges i esport.

El periodista Daniel Romani ha recorregut, durant l'11 i 12 de juny, les comarques de la Val d’Aran i el Pallars Sobirà en el marc de diversos reportatges sobre col·leccions visitables que es publicaran aquest estiu al Diari ARA, amb una sèrie diària amb informació històrica, anècdotes, fotografies, etc. Entre d’altres, va visitar el Museu de la Neu d’Unha, el Museu de les Papallones de Ribera de Cardós i l’Ecomuseu dels Pastors de la Vall d’Àssua.

El director de la Revista ON, Mikel Larramendi, i la seva parella han visitat les comarques de la Noguera i el Pallars Jussà amb l’objectiu de preparar un article per al setmanari que s’encarta als diaris del País Basc. El presstrip, del 10 al 13 de juny, va començar pel centre històric de Balaguer, van visitar l’Street Art de Penelles i el Museu de les Campanes de Catalunya a Os de Balaguer, van degustar la gastronomia del Castell del Remei i van poder gaudir de les estrelles al PAM/COU d’Àger, entre altres activitats. Al Pallars Jussà van visitar el Geoparc Orígens i el Castell de Mur i van gaudir d'una passejada per Tremp.