Notícies

PICA-ESTATS

El Patronat de Turisme aprova les bases del Premi “Pica d’Estats” després del seu ajornament per la COVID-19

Dimecres, juny 30, 2021

S’aproven les bases del Premi “Pica d’Estats” de premsa, ràdio, televisió i Internet per a la convocatòria 2021 després que l’edició anterior quedés anul·lada per la COVID-19

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha aprovat les bases reguladores del Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet per a la nova convocatòria d’aquest 2021, tot recordant que la darrera edició del certamen va quedar suspesa per l’excepcionalitat provocada per la COVID-19.

El guardó mantindrà les 8 categories i un premi especial de 10.000 euros al millor treball escollit pel jurat entre els 8 reportatges guanyadors en les diferents categories. D’aquesta manera, el 32è Premi “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet tindrà un premi de 10.000 euros i altres set de 5.000 euros cadascun.

En aquesta edició podran optar al premi tots els treballs periodístics que tractin sobre qualsevol dels atractius turístics de les Terres de Lleida, publicats o emesos en qualsevol idioma entre el 19 d’octubre de 2019 i el 30 de setembre de 2021. El període d’inscripció s’obrirà a partir de l’1 d’octubre de 2021 per l’espai d’un mes.

El certamen va adreçat als professionals de la informació i la comunicació de qualsevol país del món que han publicat o emès treballs periodístics sobre qualsevol àmbit turístic de les comarques de Lleida.

El jurat, com en les edicions anteriors, estarà format per professionals amb una trajectòria reconeguda dins del món de la comunicació i serà presidit pel degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

+Informació: aquí